YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, October 15, 2011

KK ? Bermaksud ? ? ?

Hi, again ! update blog lagi. *tengah rajin 


OK, kali ni aku nak cerita pasal KK pula.
Haa, mesti korang tertanya kan ? Whats mean by KK ?
HAHA  nak tahu kah ? KK tu bermaksud . . . Hm, search lah google.
Cari dulu au baru baca. Cari ! jangan tak cari !

Haa, dah cari lum maksud KK kat google ?
Dah ? Good then. So, apa maksud KK ?
What ? takde pun maksud KK ?
Haa, sapa suruh pegy cari kat google.
Memang tak a google nak tolong translate kan KK tu.
HAHA, sini haa google korang.
Maksdu KK tu --> Kawan karib
Jangan marah tahuuuuu

Alkisah bermulaaaaa apabila mereka ditemukan di sebuah sekolah menengah kebangsaan Putra Perdana.
Maka, complete lah ceritanya apabila mereka ini berkongsi kelas semasa belajar subjek Pendidikan Islam.
Bahawasanya, Yaya, Myera and Scha start rapat semenjak mereka berumur 16 tahun lagi semasa mereka berada dalam form4.
Syera pula baru sahaja tahun ni start rapat.

Alya Nasyirah bt. Nasiruddin [ Yaya ]

Yaya seorang yang tinggi lampai dan blutal gila minah ni.
tapi, bila buad kerja, adou aku yang luaran ni nampak ayu *perasan pun buad kerja ganas.
Ni dia, amboiii, bukan main sopan nak santun sangat lah konon HAHA
Yaya kat sekolah memang aktif dalam kokurikulum uniform.
Yaya unif bomba. So memang aktif lah dengan bombaaayeeyy dia tu.
Hm, now yaya SINGLE k. Nak ayat ? beratur dulu k. HAHA

Amiera Syahierah bt. Abu Bakar [ Myera ] 


Myera pula seorang yang tak berapa tinggi, tapi tinggi beberapa inci dari aku jeerrrr.
Minah ni pua, kuat sangat bercakap ohh.
aku suka share problem dengan dia and suka tell story with her.
Myera pun aktif dalam kokurikulum, myera aktif sukan lah.
Dia kuat lari bhai, kaki apa tah dia tu. Lajuu je lari.
And, dia PEMBIMBING RAKAN SEBAYA kat sekolah au.
aku pun tak sure lag pembimbing ke perosak minah ni HAHA
Hm, Si Myera ni pun SINGLE, nak dia ? Hm, isi borang lah eaaa. apa lagiiii.

Nurul Shahirah bt. Nasaruddin [ Syera ]
Syeraa, dia sama pendek dengan aku lah weyy. HAHA suka suka 
Syera sama macam aku, lebih aktif dalam kurikulum.
Syera pandai maths auuu. aku yang budak account pun kurang pandai dalam maths.
*nak cakap bodoh maths, tapi tak baik haha
Syera pula pengawas kat sekolah. HAHA lalang sekolah kau yee syera.
Jadi kuli cikgu jela kat sekolah. HAHA *gurau syera
Hm, Syera ni banyak persamaan dengan aku.
Dia sama macam aku, aku dah ada boprenn. dia pun sama ada boopren.
So, nak dia ? agak nak kene hentak dengan laki dia, try lah tackle dia k.


Jadi, kenal tak siapa mereka bertiga ni ?
tak kenal ? memang lah korang tak kenal. 
kata pun korang tak satu sekolah dengan dorang.
Haa ? kenaaalll ? Memeyy aaa kata pun korang satu sekolah dengan dorang HAHAHA
Yee, kami memang satu sekolah pun.


Yaya, Myera, Syera satu kelas. Kelas 5sains !
Pehh, 5sains tu, jangan main-main dou dengan dorang. 
Budak pandai kod tiga ekor ni.
Aku ? Hm, aku je sorang cacat. aku kelas 5PA.

Mane ada pandai macam kelas dorang 



For sure, aku sayang sangat kat dorang bertiga ni.
Ya Allah, tolong lah jangan pisahkan kami berempat.
Ya Allah, panjangkan lah umur kami berempat dan murahkan lah rezeki kami berempat.
Mudah-mudah apa-apa yang berlaku akan datang, dapat kitorang settele dengan rasional.
Amin. Hope juga KK aku ni berjaya dalam SPM nanti. 





Kbye 
*Yaya, aku amik slot kau sikit HAHAHA

1 comment: