YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, July 23, 2011

Petua Nenek Moyang - Memutihkan & Menghilangkan Bau Ketiak -

Hey semua. 
Sorry dah lame sangat tak update blog.
And now Yyn nak share something yang mungkin the readers memerlukan.

Korang tension tak bila bawah lengan korang hitam je. Mesti tension kan especially for the girls.
Yyn jumpe petua ni dari blog Petua Sejagat Dalam blog ni macam-macam petua tradisional yang dia share sekali. So ape saja masalah you all. Korang boleh lah cari kat blog tu.

Yang ni Yyn copy sikit lah dari dia. Takpe kan ? Kate pun nak berkongsi HEE

ingin ketiak seperti wanita di atas ni ? Jom ikut petuanya ☺

Bahan-bahan :
~ Kapur sireh
 

~ Sebiji limau nipis

Cara-cara :
  1. Campurkan kapur sireh dengan perahan limau nipis. Gaulkan sehingga sebati.
  2. Sapukan campuran taid di kawasan ketiak dan tunggu selama 15-20 minit.
  3. Sebaik buad selepas mandi dan buad lah tiap-tiap hari atau sekerap yang mungkin.
  4. Tertib !
Dengan cara ni korang dapat putihkan bawah lengan dan juga menghilangkan bau dia sekali.
Hope petua ni dapat bantu korang lah ea.
 
Terima Kasih ☺


No comments:

Post a Comment