YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Wednesday, June 29, 2011

Sweet-Heart



Dear, I tak tahu kenapa harini I happy sangat. I tak tahu kenapa I akan tersenyum sorang-sorang bila ingat kat you. Sebenarnye takde benda yang istimewa sangat pun yang you buad untuk I. Tapi, I rase benda yang tak istimewa tu lah I rase cukup special sebab you dah buad I tersenyuumm je :D
Bie, tadi you dah selamatkan I dari terlanggar lecak. HAHA selamatkan I dari terlanggar lecak je kod. Bukannya selamatkan I dari terlanggar kapal terbang kan ? Tapi, seriously I tak tahu kenapa I rase benda tu macam indah jee. Aw, gentleman nye you.
Lover, tadi I cakap I dapat mark 1093 dalam game tertris tu. Then you cakap you lebih up dari I. You gelak, comel wey. And I tak puas hati. I nak kalahkan you. Then you nak main juga benda tu. I tak tahu kenapa I rase you macam comel sangat. Macam budak-budak.  
Sayang, tadi mase kat atas moto on the way nak hantar I dengan Yaya balik. I marah-marah you. I suruh you jangan bawak laju sebab tayar moto tu dah haus. I bebel kat you. You pun seboleh nak balas ape yang I cakap. Then bila I suruh slow, you makin nak bawak laju. Then you slow balik, you bergurau dengan I atas moto tu. Aw, ASM, you tahu tak you ni sweet ?
Futuristic Lover, you tahu tak I happy gila dengan you harini. Naa bukan setakat harini I happy dengan you. Tapi, selama kita berkawan rapat, selama kita ber-scandle, selama kita couple I dah happy dengan you. Dalam perasaan happy ni, I takod kita akan bersedih je nanti. I taknak kita same-same sedih. I taknak kita same-same sakit hati.
Matiin, I promise I'll try untuk ubah perangai I. I promise I will try to not hurting your heart again. I promise I takkan cari pasal dengan you lagi. I promise I try untuk tak rase cemburu lagi you dengan mana-mana perempuan. I promise I try to not minta break off dengan you tanpa alasan yang kukuh. I promise I try to pertahankan relationship kita. I promise I try its.
I LOVE YOU, SM :)
I MISS YOU, SM :]


No comments:

Post a Comment