YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Sunday, June 26, 2011

Ini Bodoh punye olang !

Assalamualaikum.

Hey readers, lame oh Yyn tak update blog kan. Malas oh nak update. lagipun Yyn dah bosan aa nak online. kadang-kadang tu online lah juga. But no idea nak update blog.
ni Yyn nak share something yang sangat bodoh.



Yyn tak paham aa dengan laki-laki tu. Ape masalah dia eyh ? nak kata Yyn kacau hidup dorang sudah semestinye lah tak. Yela macam mane nak kacau, kenal pun tak dengan orang sengal macam dorang ni.
Yyn tak tahu lah, tahu lah nafsu dorang tu hanya pada satu tu je. tapi tak payah lah tunjuk sangat. Yang si AZMI AZMY tu, ape bodoh sangat laki tu wey. nak kata gambar-gambar Yyn kat FB terdedah sane-sini ke sexy situ-sini ke tak lah. Mane ada gambar Yyn yang menjolok mata. yang dia py duk habak macam tu pahal ? dah sangap sangat ke dorang ni eyh ? Adou, macam mane lah gejala seks bebas tak berleluasa. Sengal sangat. Cube lah belajar control sikit lust tu. Bingai !

Lagi sekor buaya jantan ni MUHAMMAD SYAHID, tahu tak ape sakai yang dia comment tu ? Dia comment kat Photo Album Yyn. Wadou, sakai-sakai aku pun takdelah aku kacau hidup kau. Ape tah dia tak puas hati agaknye. Bukan setakat ni je Yyn kene. dah banyak kali dah. sebelum ni ada yang lagi dasyat.
Adou, pelik betul lah dengan lelaki ni. 

Sengal. Kbye

1 comment:

  1. Yyn sometime kite pun pelik kenapa lelaki pun nak jealous dgn kite padahal tak kacau hidup dia pun kan :P so major loser

    ReplyDelete