YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Thursday, June 2, 2011

Kalau kau nak tahu . . . . . .

Kalau kau nak tahu,
tiap kali aku bangun dari tidur, kau yang first aku pikir.

kalau kau nak tahu, 
mane aku pergi, mesti kau tak lepas dari mata aku ni.

kalau kau nak tahu,
time aku duduk sorang-sorang mesti aku pikir kau tengah buad ape tu eyh ?

kalau kau nak tahu,
time aku tengah makan, aku pikir kau dah makan ke belum ?

kalau kau nak tahu,
aku bosan bila sehari tak dapat tengok muka kau.

kalau kau nak tahu,
aku meroyan bila sehari tak meseg dengan kau.

kalau kau nak tahu,
aku melompat sebiji macam beruk bila dapat text dari kau.

kalau kau nak tahu,
aku minta putus time kita gaduh tu, sebenarnye aku taknak pun.

kalau kau nak tahu,
aku serba salah sangat bila aku gaduh dengan kau.

kalau kau nak tahu,
aku takut sangat bila satu hari nanti kau nak putus dengan aku.

kalau kau nak tahu,
aku bahagia sangat bila kau maafkan semua salah silap aku.

kalau kau nak tahu,
aku selalu sangat rindu kat kau time gaduh or time tengah aman.

kalau kau nak tahu,
sebelum aku tidur, mesti aku bace balik meseg kau.

kalau kau nak tahu,
lepas aku bace meseg kau je baru aku dapat tidur.

kalau kau nak tahu,
asalkan aku dengar lagu duet cintan je, mesti aku ingat kau. 

kalau kau nak tahu,
aku dah tak heran kat lelaki lain walaupun aku sendiri cakap lelaki tu handsome.

kalau kau nak tahu,
aku takut hilang kau.

kalau kau nak tahu,
kau lah lelaki first yang buad aku betul-betul taknak hilang kau.

kalau kau nak tahu,
aku sebolehnye nak 24hours kau ada dengan aku.

kalau kau nak tahu,
aku sayang kau gila-gila. 

kalau kau nak tahu,
aku selalu rindukan kau.

kalau kau nak tahu,
aku nak kekalkan hubungan kita sampai bila-bila.

kalau kau nak tahu,
aku tak suka kalau ada orang lain sibuk nak tolong hancurkan hubungan kita.

kalau kau nak tahu,
aku nak kahwin dengan kau.

kalau kau nak tahu,
aku sayang kau sangat-sangat. Dah tak tahu nak jelaskan macam mane lagi. Cukup lah kau tahu aku terlebih sayang kau.

Tolong jangan tak maafkan aku setiap kali kita gaduh.

Tolong jangan ucapkan perkataan putus suatu hari nanti k.

Tolong jangan tinggalkan aku.

Tolong bawa aku ke mana saja kau pergi.

Tolong setia pada yang satu.

Happy Monthsary Shahira Nasreen & Shahirul Matiin.

P/S : Tolong jangan drop saya kata saya jiwang eaa. saya kekadang memang jiwang HAHA. Saya malu -___-

No comments:

Post a Comment