YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Monday, April 11, 2011

I ONLY WANT YOU BABYH !

 HEYY !

Aku rasa aku adalah gadis yang pertama jatuh hati dengan kau. Aku rasa aku adalah gadis pertama yang jatuh cinta dengan kau. Aku rasa aku ialah gadis pertama yang suka dengan suara lunak Kau. Aku rasa aku ialah gadis pertama yang suka tengok gigi Kau. Wajah kau, mata kau, hidung kau, mulut kau, pipi kau, gigi kau, mahupun bulu hidung kau pun telah membuatkan aku jatuh ke dasar hati kau. 

Kau berjaya membuat aku menjadi gila gara-gara suara kau yang merdu bagaikan burung niung yang bernyanyi-nyanyi kegembiraan. Kau berjaya membuatkan aku meroyan gara-gara menatap wajah kau lama-lama. Kau berjaya membuatkan tidak boleh tidur malam dengan lagu yang kau dendangkan. Kau berjaya membuatkan aku takut dengan bayang-bayang kau walaupun itu sangat indah.

Adou, Kenapa harus kau ? Kenapa harus kau muncul ke dunia ini ? Kenapa kau harus muncul di dunia penuh glamour ini ? Kenapa kau harus berwajah handsome ? Kenapa kau harus bersuara merdu ? Kenapa kau harus buat aku jatuh cinta dengan kau ? Tidakkah kau tahu, sebelum ini aku tak pernah meminati seseorang itu sedalam ini. Aku jenis cepat bosan punya orang. Tapi, dah berapa kali kau berjaya dalam hidup aku ? Kali ini kau berjaya membuatkan aku betul-betul tergila-gila kat kau. Sampaikan aku jadi excited gila bila dengar nama kau, lagu kau, tengok wajah kau. Alaa, sonang cerita semua tentang kau lah. HAA, nak conqer sangat kan ? haih.

Aku sedih, sangat-sangat sedih bila aku dengar kau nak datang dekat dengan aku. Aku sedih sebab aku tahu aku tak dapat pergi jumpa kau kat concert kau semalam. Memang tak aa nak jumpa kau dengan keadaan aku yang masih muda, masih belajar, masih student, masih dalam jagaan sepenuh papaa and masih belum lagi lepas SPM. Aku sedih gilaBABI tahap gapan aa. Aku feeling benda ni sampai makan tak lapor balik, mandi tak basah lepas habis mandi, tidur tak lena lepas dapat meseg dari Matiin sayang. But, for sure 24/7 hours/weeks aku duk terbayangkan kau, aku duk terpikirkan kau. Tapi, 25/8 hours/weeks aku duk terbayangkan Matiin sayang, aku duk terpikirkan Matiin sayang. HAHA
 Tapi, You dont be worry about it. You never be replaced in my heart. Even I have Matiin sayang. But, You always with me just like my shadow wherever I been. You always in my mind just like my papa's warning to study smart. You always in my daydream just like in hindustan's movie. Dont worry dear, Your song always be my favourite and lovely song. You're the one for me :')
No matter the time or the distance, I'll be with You, just close your eyes. 
No matter the time or the distance, I'll be with You, wherever You are :")

Byeeeeeeeee

1 comment: