YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, April 2, 2011

HAPPY MONTHLY-VERSARY HAHA

ASSALAMUALAIKUM !

monthly-versary ? HAMPEHH betul ejaan tu.
sorry aa Yin punye BI, memang low gilaa aaa.
HAHA xD tolong jangan gelakkan ejaan saya kkkk !

yee, yupp macam biase Double-date Yin yang ingatkan Yin pasal dah 2months dah Yin dengan Matiin, Nurin dengan Muzani.
time tu kat bus au. kitorang on the way pegy The Mines ada pameran JOM MASUK U.
tibe-tibe Nurin panggil, dia tunjuk  PEEAACCEEEEEE !
Yin ingatkan dia tunjuk peace kat Yin, rupenye dia bagi isyarat yang kami ni dah 2bulan couple HAHA

dengan segera Yin pandang orang yang duduk disebelah Yin and said
'kita dah 2bulan lah, anniversary ! :'D'
dan kami pun masing-masing tersenyum

tapi, minggu lepas ada lah damn bad week for us.
sebab kitorang bergaduh-gedek-gedek HAHA
gaduh manja aa weyy, sampai 4-5 hari tak bertegur.
macam bangang jee.
then dengan perangai Yin yang sememangnye kurang ajarr dengan diaa.
HAHA, im so sorry Matiin !
eyh, wa dah minta maaf sama lu kan harituu ? so, ampunkan wa auu !
HAHA

mane best kalau couple tak bergaduh ann.
tenanggg jee, ape pun tak boleh.
so, pandai-pandai cari pasal aa HAHA

ok-ok, malas nak bebel panjang-panjang.
yang penting kami bahagia and kami trust each other :')

I YOU, Matiin

No comments:

Post a Comment