YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, April 2, 2011

CONTEST SAYA BLOGGER SMKPP !

ASSALAMUALAIKUM !

untuk kedua kali Yin dijemput untuk join Contest !
kali ini Yin dijemput oleh Tuan punye Contest, that is NAZIERAH.
Contest nye ialah



Photobucket
eyh, eyh jangan salah anggap, ni banner Yin sendiri.
banner Yin ni takdelah cantik pun.
lagi cantik banner Tuan punye Contest.


haa, ni baru banner yang betul.
cantik kan ? cantik kan ?
ada RAINBOWW lagi tuu  

kalau dah join contest, mesti lah kene ada rules dia kan.
kalau tak, mane lah kita nak tahu pemenang dia kan ?
so, Tuan punye Contest telah nyatakan syarat-syarat seperti berikut  




Syarat-syarat:
1. Follow blog Iera Afzu dan It's Our DAFIN Story.
2. Buat sebuah entri, ambil banner contest dan letak dalam entri.
3. Berikan kitorang entri TERBAIK anda.
4. Sertakan pilihan hadiah anda.
5. Tag blogger SMKPP yang lain.
6. Hantar komen di entri ini beserta link entri tadi.







KENTUT  BERMARUAH  !

sebelum Yin mule cerita. Yin nak bagitahu awal-awal yang watak dalam cerita ini bukan Yin.
tapi, orang yang paling bermakna dalam hidup Yin. orang yang paling Yin rapat.
and Yin juga telah minta permission untuk buad entry tentang dia.
orangnye ialah 

AMIERA SYAHIERAH BT ABU BURN ( MYERA QAIXER )


Situation 1 :
time tu kat hostel sekolah dia.
tengah ada perjumpaan antara aspuri-aspuri.
tibe-tibe tanpa kawalan yang terapi lagi sapii, si Myera ni pun dengan secara langsung atau tidak langsung telah melepaskan KENTUT yang agak dasyat !
sebab kentut dia tu boleh membuatkan orang lain dengar !
dengan itu, budak aspuri pun pandang aa dia kan.
tapi, dengan otak yang lincah dia tu, dia sempat cover then buad-buad pandang orang lain pulaaa.
macam lah budak aspuri yang lain kentut.
padahal kau yang kentut HAHA xD Myeraa Myeraa !
tapi, benda yang paling penting yang perlu korang tahu, Myera ni sempat lagi kentut kali kedua.
dasyat betul aa kawan aku ni.
haaa, cube korang bayang kan HAHA xD

Situation 2 :
Family Myera ni memang suka berjalan-jalan satu Malaysia au.
biasa lah, time tu mesti dalam kereta kan.
nak kemane tah Yin pun tak tahu, and tak penting pun.
before that, Ayah si Myera ni ada buad rules dalam kereta.
salah satu rules dia JANGAN KENTUT DALAM KERETA.
yang si Myeraa ni pula dia dah tak tertahan dengan angin yang kempas-kempus-kempis dalam perut dia tu.
dengan sengaja tah tak sengaja, Myera pun lepaskan asap sahaja !
sebab takde bunyi pun kentut dia tu. tapi, orang kata kalau kita kentut berbunyi, bau dia kurang lah sikit. tapi, kalau kentut yang TAK berbunyi,  memang bau kalahkan kucing kentut lah kan.
memang tak tercakap aa bau dia macam amne time tu. dah lah dalam kereta, mesti hebat kan bau kentut si Myera ni. oiii, DASYAATTT !
tapi, Myera ni bagus juga lah. bertuah diaa. dia kalau kentut memang tak pernah disalahkan dalam family dia.
tapi, adik-adik dia yang kene tuduh,
SYAITOONNN betul aa kau Myeraa HAHA

Situation 3 :
dekat sekolah Myera memang seorang pelajar yang hyperaktif gila babi aa.
babi hutan pun tak hyper macam si Myera ni.
kadang-kadang kaann, kalau budak kelas dia tengah bising hiruk-pikuk-memekak sane, memekak sini. 
Myera boleh lagi melepaskan perfume yang cukup wangi. perfume ni hanya Lalat jela yang suka. 
haih, lepas Myera lepaskan perfume dalan situasi yang macam tuu, nanti Myera mesti pandang orang yang paling duduk dekat dengan dia lame-lame.
kalau sapa sedar tu, mesti dia gelak bagai nak rak sampaikan rak baju-buku kat seluruh dunia ni pun boleh roboh HAHA xD
tapiii, kalau orang tu blurr je, means kentut dia tu BERMARUAH  aaa

HAHA, mase Yin meseg dengan Myera pasal kentut-kentut ni.
Yin yang tergelak terguling-guling macam siamang meroyan.
hope yang lain pun enjoy dengan cerita ini semua.

p/s : siapa yang mengenali Myera ni jangan aa drop dia pula nanti. nanti dia segan lah. kita same-same jadikan cerita ni sebagai iktibar kite bersama eaa HAHA xD



HADIAH YANG DIPILIH JIKALAU MENANG !
 HADIAH MISTERII !



DENGAN SENANG HATI YIN TAG CONTEST SAYA BLOGGER SMKPP NI KEPADA :


 MYERA QAIXER

YAYA QAIXER

FAREEZ YUSOF

MEDINNA HASMAZI


NURIN ATIQAH
untuk maklumat lanjut dan lebih tepat sila singgah blog NAZIERAH AFZU atau DAFIN.
JANGAN LUPE FOLLOW BLOG DORANG !

semoga Yin berjaya :')

No comments:

Post a Comment