YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Thursday, March 31, 2011

My First Time

ASSALAMUALAIKUM !

tadi kan kat sekolah Sir Sankar bagi kelas Yin punye result.
so, dorang semua tanye sape num 1.
Sir Sankar said
  'hm, num 1 yee. ohh Shahira lah'
then ada je suara yang cakap.
'Oh, dah agak dah. mesti dia punye.'
and
'dah agak dah Shahira punye ni.'

then ada juga yang bertanye dapat berapa A.
Sir Sankar jawap
err, tak payah lah tahu eaa. post kat bawah kan Yin penah bagitahu :'P

maaf, Yin bukan nak takkabur kat sini.
serius takde perasaan nak riak pun.
Yin just terlampau happy sebab sepanjang 13tahun Yin berada dalam alam persekolahan.
Yin tak pernah pegang tahta NUMBER 1 dalam kelas.

so, bila kali ni Yin dapat num 1 dalam kelas.
semacam tak percaya pula.
and Yin pun ada hasrat baru.
Yin nak kekalkan kedudukan Yin ni sampai lah bila-bila.
Yin taknak turun pun dari tahta num 1 tu.

Yin akan cuba untuk kekalkan tahta itu.
Insya-Allah :')

Alhamdulillah :'D

No comments:

Post a Comment