YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, March 12, 2011

YOURE THE FIRST ONE & YOURE THE LAST ONE. . .

WASSUP :D

yes, I admit you are the first one that I have.
know why im saying that you are the first one.
because nobody before you dear.

yup, I admit it again that you are the last one.
know why im saying that you are the last one.
because nobody after dear.

NUR JAUNAA BT SAFIE

time tu kawan-kawan Yin semau ada adik angkat.
Yin je takde adik angkat time tu.
bukan ape, takde yang berkenan lah time tu.
lepas je habis cuti raye cina.
ada pula budak baru masuk dorm Yin, dorm 206
budak tu, ni haa gambar kat atas ni.

time tu tak pikir pun nak ambik budak ni jadi adik angkat.
dah lame sikit baru terpikir nak amik dia jadi adik angkat.
bila nak cakap dengan dia tu, Yin dapat tahu ada kawan Yin, Nabila Musa dah amik dia dulu.
haih, patah hati Yin time tu.
grr, dalam mase 2-3 hari lepas tu. *tak silap lah.
dorang pun putus, Yin tak confirm lah sebab ape dorang putus.

Yin dengan segera minta dia jadi adik angkat.
dengan bantuan kawan Jaunaa, Fiza Saudi dengan Nurul.
lastly, dia terima juga Yin.
wiiii, seronok kamik.

kami ni serasi sebab otak kami same menggila.
menggila bahabihi lah kami ni :)
last year 2008, kitorang ada rombakan dorm.
hm, Jauna kene pergy dorm lain.
so, dah tak same dorm dah :'(

naik form3, Jauna pula form2.
Alhamdulillah, memang jodoh kami agaknye.
kami satu dorm, dorm 303.

Yin paling ingat satu peristiwa ni.
macam ni, time tu birthday Jaunaa.
Yin plan dengan Crown dengan kawan-kawan Jaunaa yang Yin nak kenekan dia.
Yin nak buad dia nangis teruk.

macam ni Yin buad kat dia, dulu Yin memang ada rapat dengan sorang budak ni.
Ain namenye, kitorang almost jadi adik-beradik angkat au dulu.
so, Yin jadikan Ain as my pembantu untuk rancangan ni.
Yin plan, Yin tulis surat kat Jaunaa yang Yin nak putus dengan Jaunaa and nak stay dengan Ain.
Yin reka cerita yang Yin dengan Ain sebenarnye dah lame jadi foster ni.
Ain pun buad surat tulis macam tu semua.

tengok-tengok menjadi pula.
lepas di  Jaunaa bace je surat tu, dia terus menangis dengan teruk.
HAHA XD akhirnya jadi juga plan aku.
Yin dengan Ain buad lagi gempak lah.
konon bermesra depan Jaunaa semua.

then sampai lah malam tu, kitorang buad suprise kat Jaunaa.
Yin tarus colgate lah berbagai kat muka Jaunaa time Jaunaa tido.
lepastu, ada lah budak-budak ni buad cerita yang Yin kene ape tah ann.
saje naj gelabahkan Jaunaa ni.
blablablablablablabla.
Yin lupe ape dah jadi.
then kami pun wish birthday kat Jaunaa.

Adik, baru akak tahu yang adik sayang kat akak.
hee, akak ingatkan akak sorang je sayang kat adik.
rupenya adik pun same :D
sampai nangis teruk eaa time dapat tahu akak dengan Ain.

deyy budak, akak takkan curang lah dengan adik.
gila kau nak curang dengan kau dik, dah lah akak sayang gila kat kau.
haih, kita kan dah pindah ann.
akak hope adik takdelah kakak angkat kat sekolah sane eaa.

akak janji akak takkan amik mane-mane budak jadi adik angkat akak.
sebab akak nak adik sorang je, akak boleh serasi dengan adik sorang je.
sumpah, akak rindu gilaa dengan adik ni.
hope, nanti kita dapat jumpe eaa dik :)

I LOVE & MISS YOU ADIK :D

No comments:

Post a Comment