YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, March 12, 2011

Thank You AK :)

ALOOHHAA~

Thank you Ak
HAHA, AK= Adik + Kacak.
ini dia adik kacak nya
HAHA XD
kenape yee tibe-tibe Yin nak cerita pasal budak bertuah ni.
sebaaab, dia ni kind-hearted person lah.
and one, memang friendly lah budak ni.

kenape Yin panggil dia Adik Kacak ?
sebab dia memang kacak-sweet.
lagi satu sebab dia panggil Yin kakak comel
Yin pun panggil lah dia Adik Kacak :)

macam mane Yin boleh kenal dia ?
ofcourse lah dari
dia yang add Yin dulu.
then pada mulenye just meseg at FB messages
lepastu, IM pula, dah IM wall to wall.
makin lame, kitorang makin rapat.

Adik Kacak ni ada hobi yang boleh buad orang marah kadang-kadang tu.
thats is suka LIKE orang punye wall ke status ke ape kejadah haram ada kat dalam FB tu.
ape benda yang dia rase dia nak like, dia like je habis-habisan.
tu lah, bertuah kan budak ni.

hm, Yin suka betul berborak dengan dia.
sebab ada je cerita yang dia nak cerita.
Yin dah lah suka orang yang suka bercerita.
takdelah macam ada setengah orang tu, billa kita tanye sepatah.
sepatah juga lah jawapan dia.
bila kita cakap dua-patah.
dia pun kata satu setengah patah je.
memang nak kene patah-patahkan lah orang macam tu.
memang Yin takkan layan aa.

sorry yee, kepada sapa yang Yin tak layan sangat tuu, sebab korang jawap macam tu lah.
memang tempah perasaan menyampah lah dalam hati Yin ni.

HAHA, pape pun tahniah Mohd Fareez b. Mohammad Yusof,
anda dah berjaya menjadi seorang yang agak rapat dengan saya sekarang.
akak harap kite stay close until when-when lah :P
one more thing, do the best, catch the best, anthing best lah time PMR nanti ea.
I'll pray for you Adik :)

I LOVE YOU AK :)

No comments:

Post a Comment