YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Tuesday, March 15, 2011

Cyberjaya

HELLO GUYS

pagi tadi Yin pegy sekolah.
macam biasa aa. form5 an katakan.
memang cikgu betul-betul bagi focus lah kat kami.
so, budak lain cuti sekolah.
sampai budak form3 & form5 kene tuition.
haih, penat oh. tapi takpee. untuk mencapai kejayaan.
kene lah usaha dari sekarang.

habis je kelas tambahan
Yin, Matiin, Myera, Yazil, Fazleia & Arul cycle sampai ke cyberjaya sanun tu.
Ya Allah, hanya tuhan jela yang tahu betapa penat nye Yin nak mengayuh dari Putra Perdana sampai Cyberjaya.
jauh tu takde lah jauh sangat, tapi disebabkan kitorang semua naik basikal.
memang jauh lah jawapnye.

dah lah basikal Yin ni lembap macam siputBABI.
haih, yang lain-lain tu sabar je menunggu Yin tadi.
asyik-asyik Yin je yang last sekali.
ape boleh buad, basikal dah lah lembap nak mampuih, stamina pula tak banyak.
haa, amikk lah kauu. memang pancit di awal waktu lah.

sampai Cyber, kitorang lepak kat Taman Permainan Komuniti.
best lah juga lepak kat situ, siap main sorok-sorok lagi tu.
haih, umur masing-masing dah 17tahun, tapi perangai sejibik macam 7tahun punye budak.
tapi, seronok lah ann kadang-kadang berperangai macam budak kecik :P

dah habis rehat. capture picture berbagai, kitorang melayan arus pegy makan KFC pula.
dah habis makan KFC, kitorang rush nak balik sebab cuaca memang tak mengizinkan.
huh, macam biasa aa. Yin lah orang paling last.
haih, memang tak boleh jadi ahli sukan betul aa.
stamina memang macam hampeehh je aa.

dah nak sampai rumah pula, memang masing-masing lencun lahh.
hujan bukan main lebat lagi.
kaki, tangan semua bahagian badan, toksah nak say lah.
memang sakit jela an.
wadou, ni haa rase macam nak demma pun ada juga.

oakyy okayyy, DAAAAA :D

No comments:

Post a Comment