YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, March 11, 2011

the colourfull of result :D

HEY YOU :D

Recently, I took Ujian Bulanan 1.
argghh ! Yin tak boleh lah nak speaking ni.
oatk jeemm je bila nak translate balik ayat BM ke BI.
so, baik Yin taip word BM je.
sonang cerito :P

okayy, minggu lepas sekolah Yin ada buad exam Ujian Bulanan.
alaa, setiap sekolah mesti-wajib buad punye.
so, dengan penuh semangat-stress-frust-tension nye Yin melalui minggu Ujian -____-

sekarang Yin dah dapat dah beberapa paper exam.
Alhamdulillah, semua-nye meransang kan. in english, stimulate eaa :P
HAHA XD
tapi, yang sad nye Yin punye BM, dari tak penah pegang D terus kali ni dapat pegang D.
memang shitt betul aa..
tu lah, jangan takkabur sangat sampai taknak bealjar langsung BM.
haa, kan dah terus down.
padan muka kauu ! HAHA

oakyy, ni aje lah. Yin dah tak tahu nak cerita ape lagi.
I have no idea.
nanti Yin dah dapat all result of my exam subject.
i will post the new one :D

daaaa :D

No comments:

Post a Comment