YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Sunday, March 6, 2011

tension aku melayan dua orang budak gilo nih !

HEYY OO :D

tengah syok Yin ber-online sambil belajar ni.
ada pula Notification Yin penuh dengan 'LIKE' from 
Aryna Safira.

kesemua gambar-gambar Yin kat FB habis dia 'LIKE' nye.
tak ape dia suka sangat sampai dia nak 'LIKE' semua gambar Yin.
Yin pun pelik beno lah dengan budak ni.

Yin ingatkan dah habis lah seksaan dengan banyak-banyak Notifications ni.
rupe-nye ada pula lagi kesengsaraan itu.
si Alya Nazri
pulaa 'LIKE' banyak-banyak status Yin.
Yin ingatkan ape.
rupe-nye si Alya Nazri ni berdebat dengan Fareez Yusof
sapa antara dorang paling banyak Click Like kat FB.
yang Yin tak boleh tahan Yin ni haa jadi mangsa dua ekor budak bertuah ni.
memang betuah betul lah budak dua ekor ni.
memang bertuah juga aku kenal dengan dua budak ni.

ni, ada pesanan untuk dorang :
adik kacak && adik poyo. nanti 'LIKE' banyak-banyak eaa.
akak memang suka jadi mangsa korang ni sebenarnye.
tah sape lagi lah mangsa korang tadi ean ?
haih, teruskan hobi anda yee.
sangat dialukan :D

Adik Kacak Fareez Yusof.
tahniah adik, sebab dah jadi juara dalam pertandingan ini :P

Adik Poyo Alya Nazri.
congrates sebab jadi naib juara :D

HAHAHAHA XD

weyy, ada lagi haaa.
ni pula Zaima Syafieqah
pun agaknye join budak dua orang tu sertai contest 'LIKE' tu.
haih, bertuah.

tertinggal sorang lagi Medinna Hasmiza
pun tercenderung hobi budak-budak kat atas ni kod.
HAHA, lawak lah mereka ni.

dah lah. tension saya lah.
tapi, seronok tengok gelagak budak-budak ni.
anyway, thanks yee budak-budak.


No comments:

Post a Comment