YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, March 5, 2011

Cabaran Kedua Kami :)

HEY READERSS !

Yin tengah makan banyak-banyak ni sebab nak release kesemua ke-stress-an dalam diri ni.
adou, sanagt stress-tension-frust lah sekarang ni.
arghh, bulan kedua bagi kami and ujian kedua bagi kami juga.

Yin ingatkan Yin sekadar bengang dengan dia kat sekolah je tadi.
dah hilang bengang, Yin meseg dia semua tak berbalas.
Yin pun malas lah nak amik port sangat kan.
so, biarkan aje.

tibe-tibe, baru nak lelapkan mata, Yayaa Qaixer call Yin.
dia bagitahu yang Matiin punya phone hilang.
haih bie, macam mane lah phone bie tu boleh hilangg Giant oiii !
kan aku dah takde mood sekarang ni.

lepas Yayaa Qaixer bagitahu pasal tu, dia ajak online.
Yin pikirkan dengan online Yin boleh release tension Yin.
rupe-nye tak juga. stay sama macam ni juga.
hati-jiwa-raga tak tenteram lah.

tengah makan ni, Myera Qaixer pula call, pun bagitahu benda yang sama.
phone Matiin hilang.
haih, dah lah tu. aku dah frust ni, lagi tambahkan frust aku.
yang Yin pelik tu, kenapa dia boleh call Myera Qaixer && Yayaa Qaixer.
kenape dia tak direct call Yin je ?
ohh, mybe dia tak ingat no phone Yin kod.
oh, its okayy :D

i try to smile to myself :DD

No comments:

Post a Comment