YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Sunday, March 6, 2011

err, I admit that i misschaa :'(

HEYY GUYS

wauu, UJIAN BULANAN 1 telah bermula pada tanggal 7 MAC 2011.
argh, seriously, senang bagaikan jilat jari jee.
err, *tipu je :P
takdelah senang mane pun UB1 ni.
tadi exam BM aku tak sempat nak habiskan soalan, Cikgu Normala dah amik kertas aku.
haih, Cikguuu ! saya tak siap lagi lah. kang markah saya menurun :'(

yang lain semua Alhamdulillah Yin dah habiskan soalan :)
tapi, agak frust aa. penat Yin study Sejarah.
banyak rupenya salah Yin tadi.
haih, nasib apakah aku kali ni ?



haih, jauh sangat an Yin punye cerita.
entry tajuk lain, cerita tajuk lain. HAHA XD
okyy, jom jela straight to the major point :D

actually, Shahira Nasreen amat merindui Shahirul Matiin.

arghh, Yin tak tipu weyy.
Yin betul-betul rindu kat dia.
haih, jangan dia bace blog Yin sudahlah.
malu Yin kalau dia bace post ni :P

minggu lepas hari Khamis && Jumaat langsung takdapat jumpe dia.
dia tak datang sekolah :'( sebab dia kene jaga adik dia.
aww what the sweet are you RAINBOW ?
bila Giant nak jaga Monster pula ? haks -__-
what the gediks are you Shahira Nasreen ? urghh

sambung balik :D
then sabtu tu dapat jumpe sekeeejaaaapppp jeeeeee. huks :'(
tak sampai seminit lah rase nye, haih, memang tak sampai seminit pun.
kejap-kejap jee jumpe dia.
hari Ahad ? alahai, ape nak jumpe-nye ? HAMPEEHH !
takkan jumpe lah weyy.

plus pula dengan phone dia hilang hari Sabtu tu.
orang kat sekolah phone hilang, dia pun nak jugaaa !
haa ~ amikkk !
bini kau ni haa jadi mangsa.
mangsa menahan rindu kat kau ni weyy Matiin oiiii !

macam mane pula harini kat sekolah ?
memang tak juga lah kan.
melainkan time rehat tadi.
Yin puasa harini, soo just lepak dengan Yaya Qaixer, Myera Qaixer, Yazil Makmur, Hazim Max && Matiin
itu pun, bukan berborak dengan dia pun. cakap sikiiittttt pun tak, you KNOWWW ?
konon Yin touching lah dengan dia. KONOONNN jee tuu :'P

HAHA XD, time balik pula.
Yin ponteng kelas tambahann !
haha, habis aku kene ceramah dengan Cikgu tuu nanti kang. 
haih
then Matiin pula ada mesyuarat Pengawas.
haih, Giant, tak payah lah jadi pengawas tu.
jadi kuli batak cikgu jee buad ape -____-
stop je jadi pengawas HAHA XD

tadi ann, tadi ann. tadi ann. 
Matiin  bagi Yin chocolate :D
aww, TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK DEAR RAINBOW'S GIANT :D
nanti Monster dah bukak puasa, Monster makan eaaa :D

ohh, perkara penting untuk harini.
SHAHIRA NASREEN RINDUU SHAHIRUL MATIIN :D

BYBYEEEEEE :D



No comments:

Post a Comment