YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Sunday, March 27, 2011

shopping sakan eseyh :')

ASSALAMUALAIKUMM !


pagi dikejutkan oleh Bibik.
katanya mahu enggak ikut papa keluar.
Yin pun dengan semangat bangun then cakap, NAKKK !

sape yang taknak hang kan ?
HAHA, kitorang breakfast kat McD  Puchong Gateway.
pehh, kalau dah ada PROMOSI mmg tak sah aa orang ramai kan ?
sampaikan nak order pun orang beratur sampai keluar nun sana tu.
wah, dasyat betul lah.
dah macam orang-orang tu 10 abad tak makan.

Family Yin pun buad lah plan baru.
beli kat Drive Thru then baru cari tempat duduk.
beli kat Drive Thru cepat sikitkan.
tu yang buad plan macam tu tuuu.

habis makan McD, kitorang direct pegy Jusco Taman Equine.
HAHA, kata pun ada SALE so, kami kene rebut peluang keemasan :'P
masuk je Jusco, pehh SUMPAh rambang mata Yin ni.
bukan main banyak lagi baju lawa-lawa *__*

ape lagii, cari bakul then pilih baju mane yang berkenan.
tapiii, jenis Yin biar lah baju tu murah asalkan cantik dan ber-style :')
then Yin cari lah baju yang ada SALE :')
nak jimatkan duit Papa lah katakan :')
dah pilih baju mane yang berkenan, Yin bandingkan harga lagiii.
tengok mane paling murah HAHA xD

dah habis cari baju semua.
Yin jalan-jalan pusing-pusing satu Jusco.
lastly nampak pula 70% JAM TANGAN !
pehh, apa lagi bro.
Yin pun ajak lah Papa tengok kat kedai jam tu.

final Yin beli jam jenama Paris Polo Club.
harga sebenar, Allahuakbar ! memang tercekik Yin tengok.
nasib baik ada less 70% so, kurang lah rase tercekik dalam hati HAHA

waooo, memang happy gilaa aa Yin harini.
sebab dapat shopping sakan :')

Thank You Papa :')




No comments:

Post a Comment