YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Monday, March 28, 2011

concert Bruno Mars

ASSALAMUALAIKUM !

but darling
i still catch a GRENADE for yaa,
throw my hand on the blade for yaa,
i jump in front of the train for yaa,
you know i do anything for yaa. .

you can count on me like 1 2 3
i'l be there.
an i know when i need it i can count on you 4 3 2 . .

cause its a beautiful night,
we're looking for something dump to do,
hey baby ! i think i wanna MARRY YOU

HAA, hebatkan B.I Yin ?
HAHA, terror tak Yin buad ayat jiwang macam ni ?
whathaa ? not believe it at all ?
damn shit you Barbie HAHA

yee, memang patut pun korang tak percaya pun.
heleehh, boleh aa buad ayat cantik macam tu ann.
ciplak orang punye lah katakann HAHA

sebenarnye tu semua bait-bait lirik dari lagu Bruno Mars  
HEE, SWEARRR ! Yin memang minat dia gilaa babiii aaa.
babii pun tak gila macam tu.
wey, boleh sawan dou kalau Yin dengar semua lagu-lagu dia.
dey, Yin akan dapat pakinson kalau tengok muka dia yang tak berapa nak handsome tu.

actually, bagi pandangan kasar Yin, Bruno Mars  ni takdelah handsome sangat pun.
Justin Timberlake lagi handsome sebenarnye.
tapi, disebabkan gigi dia yang tersusun dengan begitu terapi lagi putih.
and lesung pipit dia tu, yang buadkan dia handsome

Yin ingatkan tak ramai yang minat dia.
rupenya fan dia almost kalahkan fan Justin Bieber tu.
Yin tak tahu lah kenapa ramai sangat gadis-gadis minat kat Justin Bieber tu.
nak akat handsome tu takde lah handsome.
muka macam budak-budak tak cukup umur je.
tapi, tak nafikan dia tu comel lah. memang jambu habis lah muka dia.
tak tipu lah tuu. tapi, Yin memang takminat aa kat dia. wuuuuuu

ok ok, 10 April 2011 ni bagi Yin adalah date yang paling bertuah lah.
bertuah lah sangat kan ?
Bruno Mars  akan datang ke Malaysia untuk membuat persembahan di Stadium Merdeka pada 10 April 2011 ni.

ew, AKU NAK PERGI KONSERT DIA LAH WEY ! TOLONG AA BAGI AKU TIKEEETTTTT !

HAHA, serius Yin nak sangat pegy concert dia.
tapi, apakan daya ?
duit pun takde, tiket pun dah habis dijual.
nak mencuba nasib dia stesen radio Era FM tu macam berkhayal lebih je.
soooooo ? nampaknye Yin hanya boleh mendengar or melihat kegembiraan orang yang pegy concert tuuu

Bruno Mars , hope You boleh datang lagi ke Malaysia untuk buad persembahan di lain tahun eaa.
datang lah tahun yang Yin ada banyaakkk duit and Yin dah tak terikat dengan pape.
datang au datang auu.
confirm Yin akan beli tiket VVVVVVIP punye.
class you, I duk depan sekali.
and seboleh I nak peluk You nanti HAHA xD
gatalll. alaa, ape salah nye

I LVE YOU Bruno Mars 

No comments:

Post a Comment