YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, March 5, 2011

MESYUARAT AGUNG PIBG

ASSALAMUALAIKUM :D

Shahira Nasreen Ghazali tadi berpakaian tak ubah seperti waitress di hotel 5
HAHA XD
tapi, spoil aa. seluar Yin tadi besar beno, dah macam budak hip-hop dah.
siap ada budak tegur den si budak hip-hop.
haih, tak boleh blaa betul aa budak tu.
Alhamdulillah harini jadi waitress semua-nye berjalan dengan lancar.
syukur :)

tapi an, Cikgu Mazila dengan beberapa cikgu lain semua bergantung sangat dengan Yin ni.
haih, ape-ape 'Shahira, . . .blablablaa
'Shahira, . . .blablablaa
lagii
'Shahira, . . .blablablaa
haih, penat lah saya, Cikgu dibuadnye.

tapi, harini agak bengang aa.
kejap-kejap kata ada 20orang VIP je.
then kata 25orang VIP pula.
haih, ape korang ni ?
then-then, dah penat bertungkus-lumus hidangkan makanan kat atas meja.
VIP pual lambat datang.
dah datang, dah makan, dah Yin dengan kawan-kawan serve dorang.
dorang boleh pula makan slow-slow macam siput sedut.
aku ni haa tengah menahan lapar-nafsu makan semua ni.
haih, sobaaa jola den haih -___-

lepas je dorang makan.
kami pun dengan selera-nye makan lah.
haih, kamu semua jangan jealous dengan kami waitress au.
kami makan nasi minyak, sambal ayam, arca, telur kurma, rendang hati-hempedu, buah-buahan.
aww, sungguh best auu. :P

yang Yin tak boleh blaa tu.
tengah khusyuk merembas nafsu makan ni.
boleh pula Cikgu Saiful duk kacau-kacau.
duk tenung den makan haa.
den ni dah lah pemalu orang-nye.
*autaa sebenarnye :P


habis je kemas-kemas kat bilik mesyuarat.
Yin pegy lepak dengan Zaidi jap.
dah lepak denagn Zaidi.
lepak pula dengan Atiqah, Yaya, Alisya and so on.



tadi kan kat sekolah ada kes.
kes hilang phone and duit.
haih, tak patut betul lah benda ni boleh jadi.
kepada SI PENCURI : tolong lah pulangkan balik hak orang. kau ingat barang tu barang kau ke ? kau ingat barang orang tu guna duit mak bapak kau ke nak main amik je. cube kalau kau, barang kau hilang kene curi. especially barang kesayangan kau. kau boleh terima ke ? mesti-pasti-confirm kau bengang an ? cube lah weyy, sebelum buad tu kau pikir ape implikasi-nye. jangan lah jadi bodoh-bangang-sengal-khinzir sangat nak amik barang orang. ape ? kau takde duit ke nak beli haa ? sampai nak curi hak orang. bodoh betul lah -___-




harini Yin agak bengan dengan beberapa orang.
first, dengan RAINBOW Yin sendiri.
sakit hati dou Yin denagn dia harini.
yelaa, dah 2 hari berturut kod kitorang tak jumpe.
then ingat harini boleh lah lepak jap.
tadi ada lah jumpe dia kejap, tu pun amik tali kasut dari dia je.
then masing-masing dah busy ada tugasan kene buad.
dia punye tugasan habis cepat, Yin punye je lambat sikit an.
then, dia nak balik cepat. diasuruh Yin cepat sikit.
Yin tak tahu kenapa Yin agak sakit hati.
tehn Yin terus suruh dia balik je, dan-dan betul pula dia dah balik.
wahh, memang sakit hati langsung aa.
sampai sekarang Yin tak mesej dengan dia semua.
malas aa. haih

secong, Yin bengang-sakit hati-mata-benci-menyampah.
haih, semua perasaan negatif lah ada.
Yin benci betul dengan betina kelas Yin .
adou, dia punye gedik, haih kalah si Lady Gaga tu au.
FUCKER betul aa aku cakap betina tu.
pantang ada lelaki, haih bukan main kau nak dekat lagi.
bak kata kawan-kawan aku, semua laki dia nak dekat.
aku pelik betul aa betina tu.
sumpah, gedik gila weyy betina  tu tadi weyy.
memang aku naik meluat-benci aa kat betina tu.


okayyy, byeeeeeeeee

No comments:

Post a Comment