YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Wednesday, March 2, 2011

HAPPY ANNIVERSARY COUPLE :D

HEYY ALLS !

today is 02/03/2011 thats mean relation Matiin and i was in 1month.
tak sangka Yin dengan Matiin dah sebulan.
terasa macam baru semalam je Yin jadi bestie Matiin 
terasa macam baru semalam je Yin keluar dengan Matiin   pegy IOI MALL.
terasa macam baru semalam je dia terus-terang kat Yin yang Matiin suka Yin lepas balik dari IOI MALL.
terasa macam baru semalam je Yin scandle dengan Matiin.

tup-tup-top-top-tip-tip.
harini dah cukup sebulan Yin couple dengan Matiin .
wahh, cepat betulkan masa ni.

mule-nye Yin nak wishkan happy anniversary tu dulu.
tapi, macam maluu je an.
so, i just keep it.
lastly, tengok dia yang wishkan dulu :)
aww, so romantik lah you ni biee :D

yeyy, so Yin hope takdelah satu kali je kitorang wish happy anniversary ni.
hope many times lah kitorang wish happy anniversary ni :D
Matiin nak stay longer dengan Yin.
Yin pun nak stay longer dengan Matiin .
Yin nak hubungan kitorang sampai ke tua bangka-mati.
Matiin pun same nak macam tu.
Matiin nak orang cakap yang kitorang couple sejak sekolah lagi.
Yin pun nak dengar orang cakap macam tu :D

ape yang Yin nak, Matiin pun nak.
ape yang Matiin nak, Yin pun nak.
ape yang Matiin hope, Yin pun hope.

p/s : thank you bie sebab dah jaga Monster selama sebulan.
thank you bie sebab dah sayang Monster selama sebulan lebih sikit :D
thank you Giant sebab dah rindu-rindu kat Monster selama sebulan lebih juga ;]
err, sorry Giant pasal haritu tuu. sebabkan orang tu Monster hampir putus dengan Giant kan ?
sorry Giant sebab Monster pernah lebih pentingkan orang tu dari relation kite.
sorry Giant if Monster selalu buad Giant marah-jealous-sakit hati dengan Monster selama sebulan ni.
tapi an Biee, I always to try to love You moree.
Biee, I always to try to miss You mostt.
Biee, I always to try to falling in love You more than BRUNO MARS :P wink-wink ;]

okayy, terima kasih kepada mereka yang telah mendoakan kebahagiaan kami berdua.
kami juga akan mendoakan kembali kebahagiaan anda dengan pasangan masing-masing.
Terima Kasih kepada mereka yang memberi sokongan-semangat-nasihat tentang hubungan kami ini.
Terima Kasih yang Teramat sangat.

minta maaf kepada mereka yang tidak sukakan kami bersatu.
kami minta maaf. dah ini jodoh kami.
so, tolong redha je. thanks :D

No comments:

Post a Comment