YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Thursday, March 24, 2011

camp bomba :')

ASSALAMUALAIKUM !

harini sekolah Yin ada buad program larian HELL. a.k.a merentas desa HAHA xD.
urgh, takde mase Yin nak join lari-lari ni.
dah lah jauh beribu batu.
kaki boleh jem haa dibuadnye.
so, bermakna Yin tak pegy sekolah untuk join benda ni.

eyh, eyh, bukan Yin sorang je eaa yang tak join.
ramai lagi, including my RAINBOW, Yaya Qaixer && Azim Max.
kitorang semua ponteng skolah and lepak rumah Yaya.
alaa, ape lah sangat dengan ponteng sekolah harini.
bukan belajar pun kann. so kita ponteng jelaa :'P

harini juga Yaya Qaixer, Yazil Makmur && my RAINBOW ada camp.
dorang join camp bomba kat Balai Bomba, KLIA.
hm alamatnye Yin terpaksa menanggung rindu kat dorang aa.
especially Yaya Qaixer dengan my RAINBOW.

hm, takpelah.
Yin doakan dorang enjoy dengan aktiviti-aktivti dorang kat situ.
hope dorang balik sini dengan knowledge :')

byebyeeeeee

No comments:

Post a Comment