YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Wednesday, March 23, 2011

Alhamdulillah :'D

ASSALAMUALAIKUM !

hey you, so how your life today ?
do you happy ? or you are in sad situation ?
oh, Yin memang suke merepek HAHA nonsense

ok, harini Yin dapat semua markah bagi semua subjek.
Alhamdulillah Yin dapat 6A 1B 1C 1D

ape yang A ?
ACCOUNT - 88
MATHS - 82
EKONOMI ASAS - 82
PENDIDIKAN ISLAM - 73
SCIENCE - 78
SEJARAH - 80


B ?
B.I - 68

ape yang C pula ?
B.M - 55
*SHIT, err sorry ! Yin tak tahu macam mane B.M Yin kali ni boleh down gilaa. nasib bukan Yin sorang je yang dapat result B.M low. tapi, satu kelas macam tu. highers pun 67% 
dasyat tak dasyat kelas kitorang ni ?
haih, takpe. bukan rezeki kami kali ni :'P

ape yang D ?
ofcourse lah 
ADD MATHS - 48
*haih, pasal add math ni biase lah kan. cube tanye budak-budak lain yang amik add math, penah tak dorang always dapat A dlm subjek ni.
confirm dorang jawap antara dialog ni 
' penah ! dalam khayalan jelaa'
or
' penah lah juga. sekali je dalam hidup.'
or
'err, ADD MATH ? dasyat dou budak mane yg always dapat A ni. aku ? HAMPEEHH aa, tak penah dapat A, kalau G tu selalu HAHA xD'
or
'Alhamdulillah, saya selalu dapat A+ dalam add maths :)'

wahh, kalau yg last tu, memang dasyat aa. confirm dia otak genius punya.
haih, Yin hope lah exam after ni semua dapat reslu bagus-bagus macam ni.
insyaAllah :)
yang penting skrg Yin happy dengan result Yin.
Amin :)

1 comment: