YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Tuesday, March 22, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa VS The Beastly

HEYY GUYS

patut post ni Yin update pd 17-03-2011
disebabkan Yin nak Update dgn Picture sekali.
soo, Yin tunggu lah Picture siap di-upload :)
soo, kite berbalik ke 17-03-2011
dan anggap lah harini 17-03-2011 :D


waoo, harini seronok betul lah hidup Yin :]
bukan setakat hidup Yin je yang seronok, Yaya Qaixer, Myera Qaixer, Yazil && Matiin pun seronok juga :D
sepatutnye harini kitorang semua ada kelas tambahan kat sekolah.
disebabkan subjek harini tak best langsung, kitorang set buad subjek sendiri HAHA xD
first plan, Yin dengan Myera Qaixer nak tengok wayang, cerita The Beastly 
hm, act tu major aim kitorang. tu laa orang cakap kalau planning awal-awal memang tak jadi punye.
tengok-tengok betul tak jadi. kitorang buad aktiviti lain pulokk. haih
mule sekali kitorang pegy Mid Valley. HEE pegy sane nak beli buku latihan for SPM :)
yg tu Yin punye plan lah, nasib baik menjadi au :'P

dah beli buku, si Yazil ni pula datang. dia tak datang sekali dgn kitorang pun.
sebab lambat beno dia dapat result ' Yess, you can hang' tu. HAHA xD
wauu, Yazil datang jee. bertambah function aa kitorang ni.
sebaaabbb diaaa bawakkk CAMMY ! ew :D HAHA

huh, kitorang Qaixer dah lah GILA CAMERA. memang habis aa cammy Yazil kitorang kejekan HAHA xD
boleh kata kan almost picture dalam cammy dia tuu, penuh dengan gambar budak-budak Qaixer HAHA :'P






tak lupe juga kepada pasangan couple :P





hm, actually banyak lagi gambar.
nanti nanti lah Yin upload lagi eaa :D

eyh lupe ! lepas kitorang pegy Mid, kiotang pegy Times Square pula.
huh, kat situ lagi aa function. 
shopping sakan kami, tapi si laki-laki ni jela yang shopping.
yang Qaixer tak shoping pun.
duit masing-masing tak mengizinkan :'P

yang penting kitorang hang dengan perasaan yang happy sahaja.
tiada duka-duka deee
hm, even wayang tak dapat nak tengok :'(

hm, ok lah. nanti bile Yin free, Yin upload lagi picture kk.
nak pegy tuition dulu niii.
daaaa, Assalamualaikum :D

No comments:

Post a Comment