YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Monday, February 14, 2011

whattaaaaa ASS shahiraaa nasreeeenn !

Yin tak tahu nak cakap ape pasal perasaan Yin.
Yin jelous ke ?
Yin sakit hati ke ?
im not sure.

first, memang Yin agak tersentap bila dapat tahu S dah ada couple.
and baru harini Yin tahu sape couple dia tu.
via facebook Yin kenal couple S sekarang.
rupenye Yin kenal couple S tu.
dia budak satu kem prostar dengan Yin tahun lepas.

Yin tak tahu kenape bila Yin dapat tahu gadis tu awek dia skrg.
hati Yin betul-betul tersentap.
nak kate Yin jelous ?
yee, hati Yin mengaku yang Yin memang jelous.
SHAHIRA NASREEN MEMANG JELOUS !
shiiiiiiittttt.
i hate this feeling !

yess, Yin admit again yang Yin still sayang dia.
dulu Yin selalu nafikan yang Yin sayang dia.
sebab Yin benci dengan ape yang dia dah buad kat Yin.
sampaikan dia pernah merayu nak kat Yin balik.
dengan keras hati Yin, Yin tolak dia.
sampai dia sendiri fed-up.

Yin memang ego time tu.
Yin nafikan yang Yin still sayang dia.
Yin cakap Yin benci kat dia.
tapi, realiti ? Yin sayang dia lagi.

WHAT THE ASSS YIIINNNNNN !

kenape aku perlu still sayang dia ?
kenape aku perlu still rindu dia ?
kenape aku perlu tersentap bila aku dapat tahu dia dah ada couple ?
kenape perlu aku cemburu bila dapat tahu gadis tu couple dia ?
KENAPE WEYYY ? KENAPEEE ?

ya Allah, tolong lah Yin.
YIN, remember, kau dah matiin.
lupekan dia !
hanay matiin saje boleh buad kau gembira.
bukan dia !
ingat ape dia dah buad kat kau sebelum ni.
jangan lah kau rase cemburu lagi shahira nasreen !
please, i begging you.

1 comment:

  1. hati kite pun same :(
    still sayang old bf. tapi nak wt mcm mane kn kn. relakn je..
    *kadang2 geram jugak bile ade org cakap sabar kt kite. betul tak?

    ReplyDelete