YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Thursday, February 17, 2011

S :)

Assalamualaikum semua :)

S ?
sape S ?
Yin rase korang akan tahu sape S ni kod lepas korang habis bace post Yin yang ni.

semalam memang bad day bagi Yin sebab macam-macam jadi semalam.
termasuk lah Yin nampak S date && naik moto dengan awek dia.
Yin sedih gila semalam. && sebabkan S Yin nangiss je malam tadi.

huh ! tak sudah aku nangis pasal dia.
haih, penatt lah --'
dah putus pun still nak nangis pasal dia.
pape jela aku ni =.=

semalam juga bad day sebab Yin dah minta maaf kat Yaya dah.
tapi, Yaya still taknak maafkan Yin.
adou, memang sedih gila aa semalam.

betul lah kate orang.
orang yang tabah menenpuh semua dugaan Allah.
pasti akan dapat reward dia.
yesterday is the moody day.
butt, today is the happy day.

first, Yin ingatkan S dah taknak tegur Yin lagi.
yelaa, Yin kan penah tolak gila-gila dia dulu.
Yin ingatkan dia benci kat Yin dah sebab Yin tak layan dia.
rupenye salah ape yang Yin anggapkan.

tadi kat sekolah nak naik tangga, S tarik beg Yin.
Yin baru nak marah, bila pusing je rupenye S yang tarik.
tak jadi terus Yin nak marah orang tu.
hee :D
kitorang pun bertegur and bergurau lah for a while.
sumpah, seronok gilaaa :)
then sekarang ni tengah text dengan S.

bonggok kan, dengan BF sendiri taknak pula meseg.
dengan BF orang nak pula meseg.
ape jela aku ni kan.
HAHA :D

and, harini juga lah aku dah berbaik semula dengan Yaya.
wahh, ayat skema tahu.
jangan main-main :D
Yin sayang dou kat Yaya, Myera pun same.
Yin sayang dorang berua sangat-sangat :D

tak mahu amik mereka dari Yin au.
please lah, kalau korang nak amik BF Yin, Yin boleh bagi.
tapi, kalau nak amik bestie.
HAAA ! BERANI LAH KORANG.
KAU LANGKAH DULU BANGKAI DUGUNG DULU.
BARU AMIK DORANG !
HAHA :D

No comments:

Post a Comment