YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, February 18, 2011

Alya Nasyirah bt Nasiruddin :D

HEELLOOO !

HEHE, name perempuan ni lagiiiiii.
kenape pula dengan dia ni lagi kali ni ?
gaduh tarik tudung ke ?
ke gaduh tarik perut masing-masing pula.
dulu gaduh tarik muka.
umur dah TUA pun nak gaduh macam  budak-budak tak cukup matang.

HEE :D
tapi, tu dulu.
kini Yin dah dapat dia balik dah.
kami dah berkawan seperti biasa dah :)
wahh, seronokk wookkkk.
tak tahan rindu kat dia kalau tak bertegur lame.
dia pun rindu my voice .
aww so sweet :)

ok ok dah lambat nak pegy tuition ni.
daaaa :D

2 comments: