YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Wednesday, February 16, 2011

lost ? gone ? huh !

HEELLOOO :)

terus masuk first aim k.
hmm, Yin sedih sangat.
dulu nak UPSR, Yin kehilangan orang yang paling sayang + cinta kat dunia ni.
that is my lovely mum, mama kandung Yin.
PMR, Yin tak kehilangan sape-sape.
tapi, tahun tu Yin kene fitnah, && macam-macam dugaan.
tahun ni ! SPM.
serius Yin cakap.
banyak betul dugaan yang datang dalam hidup Yin.
macam-macam lah yang terjadi.
ni baru awal tahun, ada lagi 10MONTHS, 2WEEKS & 1DAY lagi baru masuk lebaran baru.
that is 2012.

so, mesti lebih banyak && lebih pelbagai dugaan yang Yin akan terima.
bukan Yin marah dengan takdir semua tu,
malah, Yin bersyukur sangat sebab dengan Allah turunkan dugaan ni.
Yin dapat belajar hidup yang sebenar && paham ape itu erti hidup.

makk oiii, jauh Yin lari ke tajuk lain.
dah macam dari selangor ke kelantan dah.
HAHA :D
kite berbalik ke tajuk yang utama k.
lost, gone = kehilangan.
memang benda tu yang terjadi kat Yin sekarang.

Yin kehilangan seorang kawa baik yang bernama ALYA NASYIRAH BINTI NASIRUDDIN.
kalau korang ingat balik, or kepada sape-sape yang selalu follow blog Yin.
Yin selalu cerita pasal yaya ni kat blog Yin.
tapi, mybe ni last kod post pasal yaya kat blog Yin.
lepas ni mungkin dah takde lagi kod.

Yin memang dah hilang dia.
erti kata yang same, Yin dah tak berkawan dengan dia.
ada konflik antara kitorang.
tengok lah post-post kat bawah ni.
ni lah krisis kami sebenarnye.
takpee lah.
dah takde rezeki kitorang nak berkawan lame kan.
mybe juga ada hikmah disebaliknye.
so, takpelah.

p/s = aku sayang kau weyy, tak tahu lah kalau kau dah tak sayang aku.
takpee, aku takkan ganggu kau lagi k.
aku just doakan kau bahagia && cemerlang dalam pelajaran nanti k :D
aku akan selalu doakan kau even kite bukan kawan lagi.
i will love and miss you so much even we are not bestie anymore.
sorry nad thank you for everthing friend :D

No comments:

Post a Comment