YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Tuesday, February 15, 2011

MEMBER !

Aku sayangg kau wehhh :'(

Aku sayangg kau doe ,tapi arn kau dah maki aku .aku taley buat pape .kau suruh aku diam .OKE ,slameslamenye aku tak ckp ngn kau .sampai lahh kau ckp ngn aku ,yang aku dah bole ckp ngn kau.Aku tuka name coz ,aku tau yang kau tak perlu kan aku lagi kan ? kan ? aku terima .Sebelum nehh aku pggel kau ngn name ape ape pon kau tak kesah .tapi tatao ah why skunx kau sensitif .Okay lahh weh ,Lepas nehh aku tak bergurau lagi ngn kau .sorry if i hurt you :'(

IMISSYOUSAHABAT :'(






aku pun sayang kau weyy. 
aku bukan maki kau, tapi ape yang kau panggil aku tu memang betul-betul buad aku marah.
aku takde pun suruh kau diam buad selama-lamenye.
ada ke aku tulis macam tu kat kau ? takkan ?
kau tahu aku macam mane kan ?
aku EGO lah kawan.
aku akan lebih ego dengan orang yang cube ego dia lebihkan dari aku.
so, aku tak tahu lah aku boleh cakap dengan kau dulu or not.

mane kau tahu yang aku dah tak perlukan kau ?
ada ke aku tulis kat status FB yang aku dah tak perlukan kau ?
ada ke aku tulis kat blog yang aku tak perlukan kau lagi ?
ada aku tulis kat mane-mane ?
ok, fikiran aku langsung tak pikir macam tu.
mulut aku pun tak tersebut pun ayat tu.
so, kenape kau nak bangunkan benda tu ?

memang sebelum ni kau ada panggil aku dengan panggilan tu.
panggilan yang lain or kau panggil aku PENDEK.
aku boleh terima lagi.
tapi kau panggil aku betina weyy.
aku terasa pula yang aku ni sejenis dengan perempuan murah.

kau dah taknak bergurau dengan aku lagi ?
maknanye kau memang dah tak sayangkan aku kan ?
kau tak perlukan aku kan ?
kau memang dah taknak kan aku lagi kan ?
ok, kalau tu yang kau nak.
takpee, biar aku yang pergi.

sorry aa aklau aku ni sensitif sangat.
sorry aa kalau aku terlampau feeling dalam hal ni.
aku memang pikir benda ni serius.
jangan kau kate ni satu babak drama k.
kalau benda tu jadi.
memang aku yang TAKKAN TEGUR KAU SAMPIA BILA-BILA.

DAAAAAA

No comments:

Post a Comment