YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Thursday, February 24, 2011

huh ! hidup

HELL-OOO !

hey hidup. hidup ni memang macam-macam jenis kan.
macam-macam datang.
ada kala datang happy dia.
ada kala datang sad dia.
ada kala datang nervous dia.
ada kala juga datang kebodohan dia.
alaa, erti yang same.
semua ada lah.

hidup kita ni ,juga penuh dengan asam-garam, gula-pahit berbagaikan.
kadang-kadang kite suke dengan cara hidup kite.
kadang-kadang kita tak suke dengan cara hidup kita.
mana lah ada hidup kite sentiasa happyyy je kann.
sedangkan junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w pun macam-macam dugaan dia kene tempuh.
apetah lagi kite ni, hanya manusia biase yang naik-turun iman-nye.

macam tu juga lah hidup Yin.
sometime happyyyyy jeee :D
sometime saaaaddddd jeee :(
bila dah happy, nanti mesti jumpe dengan sad.
macam tak boleh dipisahkan lah happy dengan sad tu.
dah takdir Allah kan.

macam tu juga lah dengan pertemuan.
ada pertemuan, pasti akan ada perpisahan-nye juga.
kadang-kadang tu perpisahan tu tanpa rela hati kita pun.
tapi, nak buad macam mane.
dah itu Allah tentukan untuk kite.
kita kene lah laluinye dengan ikhlas kan.

sekarang Yin tak rase pun hidup Yin ni happy.
bagi Yin sebelum ni, lagi happy hidup Yin.
Yin lebih selesa denga hidup Yin yang sebelum ni.
seronokk-bonokk jee.
takde siapa nak kesah asalkan pandai jaga diri.
&& asalkan ada kawan :D

Yin nak hidup Yin macam harituuuuuuuuuuu.
Yin taknak hidup Yin yang sekarangggggg.
Yin nak life macam duluuuuuu tuu.
bolehh takk ?
hmmmmm

Assalamualaikum :D

No comments:

Post a Comment