YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Monday, February 21, 2011

saya tidak suka hidup penuh dengan dilemma.

HEY-HEYY,

sorry eyh kalau ada orang tak suka bace post Yin ini semua.
minta ampun yaaa :D

Yin bertul-betul dalam dilemma sangat.
wadou dongg, serius Yin tak suka keadaan macam ni.
ingat best ke melalui keadaa macam ni ?
Hampehhh Kauu ! mane ada best dou.
lagi mengkusutkan lagi, merunsingkan lagi, memeningkan lagi, dan berbagai lah lagi.
haru-biru, kacau-bilau, hiruk-pikuk, tunggang-langgang hidup dibuadnye.

tak percaya ? haa, cube lah buad dilemma dalam hidup korang.
time tu baru lah korang rase macam mane rasenye oh.
suara sumbang :
ape dia nii ? duk merepek dari tadi. bukan nak cerita ape yang dilemma kan sangat tu. haih !
HEE :D
minta ampun. lari tajuk pula Yin yee.

Yin dalam dilemma sebab ada tiga orang lelaki datang dalam hidup Yin sekali gus nyahh.
suara sumbang :
haih, HOT sangat ke kau ni sampai nak ada ramai laki ? gatal bijik kelintik  betul aa perempuan ni. HAHA
alaaa, biar lah. dah hidup Yin macam ni.
apaaaaa boleh buaddd ? kannnn ?
kenape ? kau jelous ke ?
HAHA, what so ever lah kamu.
dah, jangan lah buad aku lari tajuk lagi.
penat lah --'

ok ok, tak mahu lari tajuk lagi, maka kita terus ke tagline utama yee.
macam ni, sekarang kan Yin tengah couple dengan Matiin.
tapi, masuk ni dah tiga or empat kali si S minta couple dengan Yin balik.
SUMPAH, tak tipu Yin still sayangkan S.
mane tak sayang oi nyahh oiii.
dia lah couple Yin yang paling lame au, 5bulan

walaupun dulu dia agak kejam dengan Yin. tapi Yin still sayang dia sangat :)
actually takdelah kejam mane pun si S tu dengan Yin.
dia baik what, dia ok what.
tu pasal S.
ni laki ketiga yang datang balik dalam hidup Yin, I pulaa HAHA
dia pun same ex Yin juga.
dia pun dah banyak kali minta couple dengan Yin balik.
tapi, maca biase lah.
Yin tolak jee.
BODOH KAN AKU NI ?
dia tu dah lah baik, jujur, setia. haih

tu lah, tapi antara tiga, Yin jujur lah Yin paling sayang S.
entah lah, Yin pun tak-tahu kenape Yin sayang sangat kat S.
tah ape jampi-madaram-ayat keramat dia bagi kat Yin pun tak tahu lah.
pelik betul aku.
and now, Yin tak boleh nak buad ape lah.
Yin buntu gilaa. bak kata Zaidi. tak penting pu benda ni.
yeyy, Zaidi aku sokong kau BFF :)


dah lah-dah lah.
agaknye korang pun dah bosan kan.
asyik cerita pasal jantan jee kan.
benda lain taknak pula Yin cerita kan ?
ok lah, Yin try to keep this post bout boyy :)

okayy, nak pegy tuition.
daaaaa :)

No comments:

Post a Comment