YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, January 14, 2011

updat-ing blogger :)

Assalamualaikum readers,
hey semua. waw lame doe dah tak update blog ni. yela mane tak lame. sebab aku pun dah lame tak sentuh monitor and keyboard ni. cpu pula dah kene masuk wad haritu. harini baru dapat balik cpu aku. angah suruh kawan dea format balik and in kan windows 7 . lagi cantik windows ni dari yang windows lame tu. okayy, tade ape-ape yang best pun nak diceritakan. just saje nak update blog bi and nak edit sikit blog ni. okay-okay lah. dah malam lah. mata pun dah ngantuk. juts tinggal nak edit blog je. 
night :)

No comments:

Post a Comment