YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, January 15, 2011

sa-tur-day :)

dear readers,
harini jatuh 15/01/11 merangkak kepada hari sabtu iaitu dalam bahasa orang putih saturday k. aku cakap macam ni bukan bermakne aku nak jadi guru tadika untuk mengajar k. haha yeah, aku just nak berkongsi cerita dengan pembaca blog aku ape yang dah terjadi sepanjang sabtu ni. okayy, jom bace ape aktiviti aku sepanjang hari .
bangun agak awal pada harini, pukul 8. then tidur balik,
 then bangun lagi pukul 9 then dah mata ni takboleh nak tutup balik, 
so bangun juga nad then masuk bilik air mandi-manda dalam bilik
. lepastu turun bawah tengok tv.
 huh --' langsung tade cerita yang best-best.
 semua cerita bangang-bangang je.
 serius ouh. bapak bosan. adou !
 lepas tu lapar sangat aku pun pegy lah makan, 
tengah kusyuk makan, tetiba phone bunyi menandakan masuknye meseg. HAHA
dengan tergopoh-gapahnye pegy mendapatkan phone.
suspen sape lah send text pagi-pagi ni.
bukak je meseg tu terus tengok name.
tertera name Corazon Me.
wahh, dia lah yang send meseg dekat aku.
ape lagi balas laju-laju.
text-text then H kate dea tengah lepak dengan myera, leia, fathira, hazim, yazil and atikah.
so, suruh dea tolong sampaikan kat myera and leia ajak dorang lepak rumah.
dan-dan aku yang kene pegy dekat dorang.
ingatkan hazim yang amik aku.
tengok-tengok H yang amik aku, hati time tu tak berperasaan pun.
just naik jela dengan dea, wahh, first time naik dengan dea.
cube korang bayangkan korang naik moto dengan orang yang korang suke ?
ape kah perasaan anda ? begitu juga lah perasaan saya k. HAHA
lpastu, lepak-lepak. pesan domino
atiqah belanja, baiknye dea. tapi aku tak makan sangat pun.
sebab aku tak suke domino. muak lah.
lepas makan tu borak-borak. then masing-masing dah penat.
balik lah rumah, tapi myera ikod aku balik rumah.

sampai rumah ajar dea edit blogger, dah pandai dah myera edit blog sendiri dah sekarang.
bagus-bagus :) hasil usaha yang mengajar juga kan ? HAHA
lepastu teman myera tunggu bus. then balik.
waw, yang bestnye harini lepak dengan kawan-kawan semua lah tadi.
dengan si H juga. thanks H sebab amik tadi. huhu

sekian :)

No comments:

Post a Comment