YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Sunday, January 23, 2011

TOUCHING


Photography Graphics, Tumblr Photography


HEYY FOLLOWERS, 
TOUCHING ? yea, harini aku touching dengan someone. 
kalau aku bagitahu nanti mesti korang pikir aku pelik.
tak pelik pun, aku ni mengada-ngada. hmm
yang sebenarnye aku touching dengan cikgu mathemathic && add math
thats is sir sankar.
yee, memang aku touching dengan dia pun.
hampir satu kelas tahu aku touching dengan dia.
aku touching sebab aku yang bayar dulu buku latihan maths.
lastly, aku tak dapat.
mase dia tengah agihkan buku tu aku takde kat kelas.
aku pegy bilik guru jap.
time balik kelas aku tengok buku maths untuk aku dah bagi kat orang lain.
ape lagii, touching aa aku.
aku bayar dulu, orang lain yang dapat.
then sir pun pujuk *bukan pujuk macam seorang bf pujuk gf dia k
dia cakap, ' shahira, tapee. saya ada lagi buku tu kat bilik guru. nanti awak amik yee.'
aku pula gedik-gedik buad tak dengar. then dia cakap lagi macam ni.
'hey, shahira. nanti ikut saya amik ye kat bilik guru. ada untuk awak. jangan risau.'
HAHA, tahu dia nak pujuk aku balik. sayangg juga sir sankar kau aku. aww 

No comments:

Post a Comment