YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, January 21, 2011

CORAZON ME :)

hello readers :)
yeay-yeay, sudah dua post aku cerita pasal CORAZON-ME a.k.a H. and kali ni memang best punye cerita. nak tahu ke cerita aku ni ? nak bace ke post aku ni ? alaaa, kalau taknak bace tapee, aku tak kesah. tapi, sape yang bace tu, most thank for you dear . okayy-okayy takmahu habiskan mase dengan benda yang mengarut. jom kite terus cerita pasal CORAZON-ME .
20/01/2011 is date yang cukup menggembirakan + merunsingkan + serabut + menyedihkan + and so whatever. okayy, let know kenape menggembirakan, aku gembira semalam sebab CORAZON-ME straight to the point kat aku yang dia pun suka kat aku, wah aku memang tak sangka sangat yang dia boleh suke kat aku. macam tak percaye je. orang yang aku suke, pun suka kat aku. okayy, tu yang gembira.
merunsingkan, yaa memang sungguh merunsingkan dia buad-nye. before aku tahu CORAZON-ME suka kat aku juga, ieka crown text aku. ieka kate indra nak kat scha balik. OMG ! ape semua ni ? aku terus terang kat ieka yang aku takboleh terima indra balik. even aku tahu indra betul-betul ikhlas nak && sayang kat aku, tapi aku memang takboleh nak terima dia.
lepastu, si wahid tu pula call. aku tak angkat. i dont know why dia call aku malam tadi.
than tadi kat sekolah zaidi sampaikan hajat someone. macam ieka juga. tapi si pasal syafiq. lepastu time balik sekolah syafiq call kate nak kat aku berbagai. ouh, aku memang takboleh terima korang balik.
serabut sebab semua ni berlaku dengan serentak. adou sape tak tension kan. baru simpan hasrat taknak couple dengan sape-sape. tibe-tibe datang pula macam ni. tapi, aku tetap dengan pendirian aku. yang aku takan couple dengan sape-sape.
menyedihkan . aku sedih sebabkan indra. aku rase serba salah sangat kat indra sebab aku tahu dia mesti kecewa sangat bile ieka bagitahu kat dia nanti. indra, im so sorry. dulu aku penah tinggalkan dia. curang dengan dia. buad dia kecewa. ni aku buad dia untuk kali kedua pula, tolak dia. so, sorry indra :(
tu lah sebab-sebab nye kenape aku gembira ? runsing ? serabut ? and sedih ? adou, tah pape kan semua ni. bikin kacau je hidup aku ni. frustt je. tapi, bagi aku ni semua tak penting and tak perlu nak pikirkan. ada yang lagi penting dari ni. its SPM :)



No comments:

Post a Comment