YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, September 30, 2011

Siblings ♥

Assalamulaikum. Hi readers ☺

Harini 30 / 09 / 2011. Tarikh ni untuk zaman era globalisasi ni. Suatu masa dahulu, tanggal 30 / 09 / 1986, seorang wanita yang bernama Sharifah Hamidah tidak sedarkan diri apabila doktor memberikan bius kepadanya untk membuat perbedahan. Tak lama kemudian muncul lah dua orang hero baru dalam hidup Sharifah Hamidah dan juga suami tercintanya, Ghazali. Whoa, dasyta kan sekali keluar dua orang sekali. Nasib hanya kembar biasa. Bukan kembar siam. So, dengan persetujuan sepasang suami isteri ni. Maka, nama hero sulung ialah Mohd Hariri Haziq dan hero adik bernama Mohd Hamimi Hazim. 
Maka dari itu sepasang suami isteri ini pun mendidik, membimbing, menjaga, sepasang pasangan kembar ni dari kecil sampai lah mereka dewasa dan juga mempunyai seorang ada perempuan pada 08 / 12 / 1994 yang bernama Shahira Nasreen.
Naaa, pada zaman yang moden ni pula iaitu jatuh pada harini. Hari yang paling istimewa bagi pasangan kembar ini kerana harini adalah hari ulang tahun kelahiran mereka.

Dengan itu, saya sebagai adik ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada kedua abang kembar saya. dan saya mendoakan mereka :
  • panjang umur.
  • murah rezeki.
  • dirahmati Allah.
  • berjaya dunia & akhirat
  • sentiasa bahagia di samping orang tersayang.
  • sentiasa mendoakan kesejahteraan ahli keluarga.
Erin sebagai adik Abang Long & Abang Ngah always sayang kat korang berdua. And tak pernah lupakan korang. Erin selalu pula rindu kat korang bila korang jauh or lama tak jumpa. I dont know how my life without both of you. Maybe membosankan bila erin bukan adik korang. HAHA Erin hope kita tetap berkasih sayang sebagai adik-beradik sampai lah bila-bila. And hanya maut je dapat pisahkan kita bertiga. Abang, I Love both of You moreee ♥ Thank you for everything and sorry for all my mistake. SPM dah nak dekat, so please pray the best for me and I will do the best for my family. Sebab Erin nak banggakan Papa, Abang Long, Abang Ngah, Anty Ina. Hopefully.

Love,
SN    

No comments:

Post a Comment