YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, June 17, 2011

CONTEST KAMI KAKI BLOGGING ☺

Assalamualaikum W.B.T
Hey semua, Sihat ?
Hope korang always sihat kk :)

oky, kali ni Yyn dapat contest. Tag by Iera Afzu
Hm, contest kali ni tak susah mane pun. Sebab tak silap Yyn dia just minta buad entry pasal contest ni je. Takde pula dia suh buad cerita or anything else.
So, senang kerja saya. Tapi, Yyn suka dengan banner dia. Simple and cute HEE
ok ok, Yyn pun tak sangka the boy yang buad contest ni.
Bagus-bagus. Jarang dijumpai ☺



Cara-cara contest dijalankan 

  Buad lah satu entry tentang Contest Kami Kaki Blogging ni.  Linkkan kepada The owner of the contest


Terma & syarat

Tagkan contest ini kepada 3 kawan blogger anda dan make sure dorang tahu pasal contest ni.Sila tinggalkan link contest anda di kotak comment The owner of the contest Peserta mestilah Follow & Like fan page untuk memudahkan anda semua mendapat informasi yang terkini.Keputusan juri adalah Noktah = Muktamad


Contest Gift :
 RM 50 + Misteri [ antara cash or topup ]

Expired Date :
 2 Julai 2011

Yyn tag Contest ini kepada :

 Nurin Atiqah  Purty Imanina Bintang Shinju

oky, complete. Menang tak menang itu semua rezeki HUHU.
Kbyee, Assalamualaikum ☺

No comments:

Post a Comment