YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Sunday, May 15, 2011

STATEMENT : Minta Maaf !

ASSALAMUALAIKUM !



Oky, dulu Yyn pakai tudung, then bukak balik.
And one day tu Yyn rase Yyn nak sangat pakai tudung sebab Yyn berkenan dengan design or cara pemakaian tudung sekarang.

Baru Yyn sedar yang Yyn nak pakai tudung tu bukan sebab Yyn betul-betul nak tutup aurat. Tapi, hanya ingin ikut menggayakan style tudung sekarang. Adou, macam bodoh je kan ?
And now, Yyn dah tak berkenan nak pakai tudung balik. HAHA
dulu sebelum Yyn buad kata putus nak pakai tudung tu, Yyn ada juga pikir pasal benda ni. And Yyn memang takod gila aa benda ni jadi.
Lastly, ape yang Yyn takodkan memang terjadi.
Bak kata kawan Yyn, 'Kita ni masih muda, hati pun muda lagi. Kan aku dah cakap, jangan pakai tudung lagi kalau kau betul-betul belum ready.'
Akhirnye kata-kata kawan Yyn tu memang dah mengena dengan Yyn.
tahu-tahu dari dulu Yyn dengar cakap dia. Takdelah nanti Yyn kene cop HIPOKRIT kan ?

Tapi, dari Yyn pakai tudung tapi, hati memang taknak. Bukan ke itu namanye kite tipu diri sendiri ? Yyn tak rase sekadar kita tipu diri sendiri, tapi kita pun tipu orang lain. Betul tak ?
So, better be myself kan ?

Maaf lah kalau ada orang tengok Yyn ni kejap pakai tudung, kejap tak.
Maaf lah kalau Yyn sekarang terus on secara mendadak.
Maaf lah, kalau Yyn hipokrit.

Im sorry :')

No comments:

Post a Comment