YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Monday, May 23, 2011

Sejarah ♥


Assalamualaikum w.b.t. Heyyy ! Helloooo !
HAHA, sihat tak semua harinii ?
Alhamdulillah lah kepada sape-sape yang sihat tu.
Kasihan kepada mereka yang tak sihat tu.
Almaklum lah, sekarang kan musim sakit.
Takpe, jangan lupa makan ubat yee ☺

Okyy harini Yyn nak cerita pasal Peperiksaan Pertengahan Tahun Yyn.
Harini semua form5 sekolah Yyn amik paper sejarah.
Sumpah Yyn kate Yyn tak belajar sangat pun sejarah ni.
mane tak nye. dari hari jumaat sampai lah ahad pagi Yyn tak sihat.
Domam je koje den haa, den pun tak paham haa.
 Lastly Yyn study last-last minit.

First, paper 2. Struktur and Essey.
Weyy, gempak gila dou soalan-soalan dia.
bukak je paper, pertama sekali rase macam nak melalak ke time tu.
bila Yyn tengok muka classmate Yyn, semua muka frust je oh HAHA
sumpah tak bole bla muka dorang.

Huh, nak taknak kene lah juga kitorang perah oatk pikirkan jawapan tu.
FUHH, finally ! habis juga mase sejarah.
Nasib paper 1, objektif senang je.
memang lah takde sesenang kacang goreng.
Tapi, Alhamdulillah lah Yyn dapat jawap ☺

Okyy, kita lupakan benda yang lepas.
Kita hanya mampu mendoakan dapat keputusan yang memuaskan jela yee.
And now esokkk ! Pendidikan Islam pula.
Hope Yyn dapat jawap.
Amin.

kbhai :)

No comments:

Post a Comment