YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Tuesday, April 26, 2011

ULAT DALAM MATA ? KUCING KE DAJJAL TU ?

ASSALAMUALAIKUM !

Tengah-tengah bosan ni, Yyn tak tahu nak buad ape kan. So terlintas kat kepala otak search google pasal manusia pelik atas muka bumi ni. tapi, tibe-tibe Yyn dapat cerita ini.

untitled
Terjadi di RS Dr Soetomo Surabaya !!!!!
waktu berjalan-jalan mata dia terasa gatal, dia ingat habuk atau debu apa masuk dimatanya, dia pun gosok-gosok ler matanya sampai merah, lepas tu dia pun biarkan saje mata dia. berhari- hari matanya masih merah dan bengkak.Dia ke kilnik periksa matanya. bila doktor periksa kata doktor ada benda didalam matanya. jadi mesti lakukan pembedahan kecil untuk keluarkan benda di dalam matanya ! doktor terkejut bila dapati seekor ulat dalam matanya.
kata doktor telur ulat yang dibawa angin termasuk dalam matanya.
eeeee takutny. goli pun ada juga :P hati-hati ler kawan-kawan mata. kalau rasa gatal atau lain macam cepat-cepat ler jumpa doktor ye.
 Hope, aku tak jadi macam tu juga Amin ☺




KUCING MATA SATU
SEORANG pekerja Tenaga Nasional Berhad (TNB), Abu Hasan Lumat, 56, bersama rakannya yang sedang membersihkan stor TNB di Masjid Tanah, Melaka, pagi kelmarin menemui seekor anak kucing bermata satu dengan muka dan telinganya mirip kera yang dilahirkan seekor kucing liar di pekarangan stor itu. Bagaimanapun, hayat anak kucing itu hanya 24 jam saja selepas ia ditemui mati pagi semalam ketika Abu Hassan cuba memberikannya susu. Biarpun sedih dengan kejadian itu, beliau menganggap anak kucing itu memberikannya suatu pengajaran mengenai kehidupan.





PELIK TAPI BENAR. KUASA ALLAH YG MAHA ESA.
baru-baru ni balik ke kg sis(sungai petani,Kedah) sis ke rumah abg E,Abg e bawa sis ke blkg rumah abg D(kembar Abg E)tgk runtuhan tanah menyerupai macam dalam gambo tu,tp masyaallah dah jd tempat pemujaan..habis cina & india puja..penuh dgn colok dan bunga..adoiiii..kata mrk tuhan mrk dah keluor…
adehhhh

*Info dari click

No comments:

Post a Comment