YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Tuesday, March 1, 2011

huks ! bye-byeeeeeee :'(

Assalamualaikum !

huhu byebye ?
perkataan yang selalu kita ungkapkan time nak bla or chaoo.
atau saat ingin tinggalkan orang yang kita sayangg. uuuuuuuu :'(

cett, sedih lah konon. poyoo je.
sebenarnye Yin nak say byebye ni kat 

yee, goodbyee kepada Sinar Berlian Tuition Centre.
start next week Yin dah tak tuition kat situ.
tapi, autaa sebenarnye HAHA.
Yin akan still tuition kat sini.
tapi, satu subjek jela Yin tuition kat sini, EKONOMI ASAS jee.
sebab . . nanti kat bawah tahu lah ape sebabnye eaa.
nak tahu, rajinkan diri bace eaa :D

start next week Yin akan masuk pusat tusyen yang lain pula.
yang lebih dekat dengan rumah Yin.
yang tidak memerlukan tambang bus + tunggu bus + redah hujan pada setiap petang lagi.
hanya perlu jalan kaki or naik basikal or what so ever else.
and paling penting tak payah nak menyusahkan papa, along & angah lagi :D
biar Yin yang susahkan diri sendiri :D

eyh, lupe pula nak bagitahu Yin masuk tuition mane.
erm, logo tuition tu tak dapat cari lah readers.
so Yin mampu buad ni jela.
Yin masuk tuition GEMILANG. 
kat Gemilang Yin amik 5 subjek jee.
B.I, MATH, ADD MATH, ACCOUNT, SEJARAH.
kat Sinar BErlian Yin amik 6 subjek dulu.
disebabkan kat Gemilang ni takde subjek ekonomi asas.
tu yang Yin buad keputusan stay amik ekonomi asas kat Sinar Berlian jee.
lagipun Yin seronok belajar ekonomi asas kat Sinar Berlian tu.

and one more thing, Yin akan masuk tuition next week dengan RAINBOWW saya :D
nak duduk dengan dia lah annti time tuition.
taknak lah duduk dengan dua ekor QAIXER tu.
nanti aku tak dapat belajar kang. haih

hm, sedihnye kene tinggalkan Sinar Berlian.
dah lah tuition kat situ best.
lepasni dah tak dapat tengok muka handsome cikgu account lah :'(

ok lah, dah panjang sangat essey ni. HAHA
byebyeeee :D

No comments:

Post a Comment