YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Tuesday, February 8, 2011

SINAR BERLIAN

hep hep horrey.
orang mabuk rindu memang macam ni. 
HAHA :D
mesti you all tertanye-tanye kan ?
apekah itu SINAR BERLIAN ?
sejenis microorganisms kah ?
sejenis cell plant or animal kah ?
or name boyfriend baru aku ?
HAHA :p
WRONG ! WRONG ! WRONG !
semua tu takde kene mengena pun sayangg.
jawapam yang bernas lagi bijak ialah.
PUSAT TUITION SINAR BERLIAN.
yeyy, ni baru betul babe. tak tipuu punye.

err, sorry a kalau Yin batak sikit kat sini.
alaa, Yin tak heran lah.
ni kan Yin punye blog.
Yin punye suka heart lah nak tulis ape kan ?
korang bacee sajee. HEE :p
ada rase nak lempang kiri-kanan kiri-kanan tak muke Yin ?

macam nii. yang Yin kecoh-kecoh ni sebenarnye tadi Yin daftar  masuk tuition nii.
suara sumbang :
daftar masuk tuition pun kecoh ke pempuan ni, bapakk bontot ayam dou.
hellooo ! ada aku peduli ke ?
tak ! tak ! tak !
kau cakap lah dengan screen pc kau tu je k :P
Yin bukan daftar jela.
tapi Yin start belajar sekali harini.
masuk-masuk je terus dapat kawan.
baik pula tu mereka tu.
Alhamdulillah :D

kebanyakan nye budak Puchong Utama tuition kat situ.
tadi Yin belajar Maths && Acc.
best wokk cikgu Maths dia.
cikgu Acc dia handsome bhaiiii !
tapi satu jela korang perlu tahu.
kat pusat tuition Yin tu. semua cikgu, cikgu India je au.
takdee cikgu melayu pun.
tapi, cikgu India pun best juga.
sebab ape dorang ajar, Yin paham jee.

okay lah sampai sini sajee.
nak bgthu *i miss my CORAZON :D
good night :D

No comments:

Post a Comment