YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Thursday, February 10, 2011

saya tak tahu nak cakap macam mane.

entah lah.
saya tak tahu nak cakap ape.
nak kata saya dah tak sayang kat awak.
macam tak.
nak kata saya bosan dengan awak.
rasa macam tak.

nak kata awak tinggalkan saya.
mybe hanya hati saya saja.
nak kata awak tak pedulikan saya.
mybe hanya perasaan saya saja.
nak kata awak tak sayangkan saya.
mybe betul, mybe juga tak betul.

jadi saya tak tahu perkara sebenarnya.
kekasih yang betul-betul kekasih hanya lah macam saya dengan tengku shah indra.
yang lain saya rasa hanya sebagai 'kekasih rojak'
dan bukan sebagai kekasih yang benar.

maaf lah kalau saya akan cakap 
'kita hanya sesuai jadi kawan saja'
maaf lah kalau saya telah atau akan sakitkan hati awak.
maaf lah kalau saya macam mainkan hati awak.
maaf lah kalau saya akan tinggalkan awak.
maaf lah kalau saya tersenarai dalam nama orang yang awak benci.

saya tak dapat nak direct cakap kat awak perkara sebenar.
saya takut awak akan sakit hati.
tapi, ingat ! saya sayang awak.
saya just taknak awak sakit hati.
so, buad masa sekarang, saya pendal dulu.
kita tengok apa akan terjadi nanti.

maaf lah kalau kita takkan lama.

No comments:

Post a Comment