YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Saturday, February 5, 2011

kawan makan kawan bhaiii !

heyy guyss.
cerita bahagian ni takdelah sampai dapat gelaran kawan makan kawan.
tapi, Yin bengang aa dengan kawan rapat Yin ni sendiri.
macam ni dia nak pinjam semua buku Yin.
then Yin ada lah minta balik buku-buku Yin tu.
then semalam ( sabtu ) baru dia nak pulangkan.
tapi Yin pula takde kat rumah.
dia kate dia letak kat peti surat rumah Yin.
bile Yin cari and geledah satu rumah.
langsung takdee pun benda tu.
now, Yin tengah gaduh dengan dia.
lantakk aaa.

KAWAN MAKAN KAWAN !
haaa, yang ni baru lah cerita pasal tajuk sebenar kat atas tuu.
nak jadikan cerita. macam ni. ape kate korang bace dulu. HAHA

dulu form1 sampai form3 Yin sekola kat SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN LUKUT @ SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN YAMTUAN RADIN.
then Yin ada sorang kawan baik kat sekolah tu.
name dia R***.
takpayah lah nak mention name penuh dia kan.
nanti direct malu pula tuan punye badan.
apee ? oh, Yin takod kalau tuan badannye tahu kalau Yin taruk full name dia ?
langsung tak takod lah. name bapak dia Rosdi adli. *bapak gampang Yin ni kan ? hee sorry
nak mention name penuh dia macam malas pula.
sebab panjang bebeno haa.

Yin bengang dengan dia sebab dia ni memang persis kacang lupekan kulit aa.
first, dia amik ex Yin sendiri.
oakyy, memang Yin tak layak nak halang, and ape lah nak marahkan sangat.
sebab laki tu pun dah jadi ex Yin kan.
masalahnye dia dah tahu ape perasaan Yin kat ex Yin tu.
but, dia still nak amikk juga ex Yin, sape tak bengang weyy.

okayy, Yin bla dari sekola tu time awal form4.
so memang Yin dah tak satu sekola dgn dia kan.
okayy, even Yin dah masuk sekola baru, dapat kawan baru.
Yin tak penah lupekan dia.
malah Yin selalu contact dengan dia.
tapi, dia ada buad macam tu kat Yin ?
hampehh takdee weyyy.

lagi dia agung-agungkan kawan baru dia kat sane.
Yin takdeelah sampai hati nak agung-agungkan kawan Yin kat sini.
semata-mata nak jaga hati dia. 
but dia ? ada nak jaga hati Yin.
takdee weeeyyyy. haih
dengar macam jelous je kan ?
babe, sape tak jelous kalau macam tu kann ?

tu lah yang Yin gelarkan dia KAWAN MAKAN KAWAN !
korang pun rasenye bole buad keputusan patut or not gelaran ni bagi kat dia.
k lahh, penat sudah Yin taip.
so nal choauuu dulu.
dadaaaaaa :)

No comments:

Post a Comment