YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Monday, February 7, 2011

can't live without you sayangg

Assalamualaikum.
harini macam-macam perasaan berbaur dalam diri Yin.
sakit, pening, berdenyut.
eyh, ni bukan perasaan kan.
perasaan sedih, seronok, takut, rindu, sayang.
semua complete lah. just takde perasaan marah jee. HEE :D

Yin harini sakit ouh.
mule-nye pagi tadi pegy sekola memang dah rase demam.
then Yin buad bodo je.
sampai sekola tengah belajar semua terus pening kepala.
macam berpusing je dunia Yin time tu.
then lame sikit dia pegy kat tekak.
pehh, tekak bapak sakit bhai time tu.
dah habis tekak dia pegy kat telinga.
langsung bagaikan orang pekak dou dibuadnye.
sakitt sangat telinga.
memang Yin kat sekolah tak larat langsung, tapi nak jage ke-machoan kan.
kene lah tahan juga.

balik sekolah, tengok along dengan angah ada kat rumah.
Yin ape lagii, mengadu lah kat along.
along suh angah bawak pegy klinik.
tapi, masing-masing duit takde.
along gune kan method yang lain.
along panaskan minyak masak dgn bawang putih.
then masukkan dalam telinga Yin.
tu cara arwah mama Yin dulu.

ingatkan boleh baik.
rupenye makin teruk jadinye.
sampai temperature body Yin increase.
then tibe-tibe Yin teringat time arwah mama Yin ada lagi.
dia jela tempat Yin nak ngadu semua berbagai.
sekarang dah takdee dia.
tapi nasib baik ada kawan-kawan baik Yin.

tengah Yin bagai nak rak menangis tadi.
*biase lah Yin, kalau dah sakit memang suke menangis :p
Yin teringat kat ieka. Yin terus call ieka.
Yin kalau nak ngadu pape mesti kat ieka.
sebab ieka lah yang pandai pujuk Yin.

dah puas ieka pujuk Yin, pieja pula yang buad lawak.
terasa macam semua penyakit Yin hilang time tu.
dengan kredit-kredit Yin hilang. HAHA
takpee. untuk lepaskan rindu kau dorang.
Yin sanggup je.

thanks kakak sebab dah buad Yin lebih lega :)
i miss you so much.



No comments:

Post a Comment