YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Tuesday, February 1, 2011

i hate this part right here

hurks !
dah bareape hari scha demam. 
wahhhhh, tak suke demam lah.
balik je dari langkawi, makin teruk pula demam dia ni.
wadou, banyak nou bad microorganisms masuk dalam badan scha ni.
yang penting scha taknak ada vaccine masuk dalam badan scha.
corazon dah penat dah cakap kat scha suh makan ubat.
scha pula pegy duk lawan dia cakap.
HAHA, kesian budak tu.

rimas lah dengan keadaan seperti ini.
cehh, ada sape-sape tolong lepaskan scha dari penyakit ni ?
hee.
act, takde pape kaitan pun title kat atas dengan post kali ni.
saje nak buad gempakk. HAHA :p

okayy, byebyee
doakan scha sehad balik kk :)

No comments:

Post a Comment