YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Sunday, January 30, 2011

hari kedua di langkawi

HELLO DEARS, aku tido satu bilik dengan along && kak long aku. HEE :P aku memang suke kacau ber-honeymoon ni. selakunye orang mude-mude lah yang bangun lambat kan ? ni tErbalik pula. orang tua yang bangun lambat, orang mude yang bsngun awal. macam aku, along && kak long. act, kami bangun awal sebab masing-masing dah laparr. psst, kantoi HAHA :D dah habus breakfast terus ktirog kuar pegy GUNUNG MATCHINCHANG, act, pegy sane bukan naik kabel car pun. just saje je jalan-jalan kat ctu. lepas pegy gunung mar chinchang, ktirog pun pegi kat PANTAI PASIR HITAM. kat sane aku ada beki dress: nanti malam aku pakai, and aku masukkan dlm fb nanti. nak tgok nanti pegy lah kat fb aku yee. lepadtu aku pegy TEMBAGA AYER PANAS, kat situ hanye rendam kaki jee, and thEn, perut madung-masing dah lapar, kami pun makan kat PEKAN KUAH. okayy, sampau cni saje lah dulu. nanti aku post aktiviti aku akan datang k. TERIMA KASIHH, BYEEEE

1 comment:

  1. Hey,,,dtg lngkawi ke??
    sya at langkawi gak...huhu...

    ReplyDelete