YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Thursday, December 30, 2010

LANGKAWI

yess, langkawi terus.
wadoe, ni dah dua kali aku pegy langkawi.
kalau setakat tahu ni je pegy tape lah.
ni setiap tahun pegy start aku form1 lagi sampai lah tua bangka sikit ni haa.
hai, naik bosan aku dengan langkawi tu.
tah ape family aku suke sangat kat langkawi tu pun aku tatahu lah.
tapee lah, ikodkan saje.
for me this is last time aku go to langkawi.
no more langkawi for next year.
next year just focus to my only SPM. okayy

and esok pukul 9 flight ke langkawi.
2days only. fortunetly :)
oaky lah dah malam sangat ni.
esok kene bangun awal.
daa :)

No comments:

Post a Comment