YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, May 27, 2011

Goodbye and Welcome dear ♥


Goodbye Exam.
Goodbye Peraturan.
Goodbye Lalang-lalang sekolah.
Goodbye CM, CA, CF.

Hello .

Hello .

Hello .
Hello .
Hello .

Hello .

But not Goodbye to Friends and Boyfriend.
Just hello guys ☺

HAHA, sebahagia-bahagia yang mungkin lah lepas Yyn dah lepaskan semua exam mid year.
tapi, hati still tak lega lagi selagi tak dapat result exam.
Fuuhh, takod dou bila dapat result kali ni.
dah lah result kali ni parents kene datang school amik.
dah lah exam kali ni Yyn banyak yang kantoi.

Ya Allah, mudah-mudahan lah keputusan aku cemerlang,
Amin ☺


Yyn tak tahu ape plan family holiday kali ni.
tak tahu lah same ada pergi bercuti or not.
yang confirm cuti ni Yyn memang dah ada jadual.
minggu first cuti from monday sampai thursday ada kelas tambahan kat sekolah.
Then hari-hari biase pula ada tuition.
hmm, even cuti pun.
Yyn still kene menghadap buku-buku-buku-buku and BUKU !

Adou, nak buad macam mane.
dah ni lah nasib budak SPM.
Alaa, menghadap buku sekejap je.
Then habis lah SPM tu.
korban kan jela sedikit mase Shahira Nasreen oiii.
kate nak jadi bussiness woman yang berjaya.
InsyaAllah ☺

okyyy, dah tak tahu nak mencarut ape lagi.
nak texting dengan my giant ☺

kbhayyyyy ☻

No comments:

Post a Comment