YOU ARE THE NUMBER

web counter
Heart : Bila mereka nak berbaik ? :'(

Friday, February 4, 2011

BABY MIKO

hello guys.
disini dengan hati yang gembira ingin menagtakan bahawa saya akan membahasakan diri saya dalam blog ni sebagai YIN  kk.
kenape YIN ?
sebab adik Yin yang panggil Yin 'kak Yin'
tu yang Yin gelarkan diri Yin kat blog ni as YIN. HAHA
paham kann ?

okayyy, ni nak masuk entry BABY MIKO lah ni.
sebelum tu kite buad intro dia lah kan.
oakyy, miko ni sebenarnye name orang.
and name orang-orang jepun or korea.
tapi, miko yang Yin nak cakap ni bukan name orang melayu ke jepun ke india ke or korea ke.
but name kucing parsi yang berumur 4bulan lebih.
aww, actually kucing ni angah Yin baru beli.
dia dapat beli RM1000 je.
murah rezeki betul abang aku ni. HAHA.
kucing teramat lah comell.
sebab bulu dia warne grey then ke-empat-empat kaki dia macam pakai stokin.
sumpah cute gila kucing ni.
and miko ni jantan kk.

miko ni memang agresif lah kucing-nye.
then manje sangat dengan orang.
nak berdukung jee kerja dia.
dah macam baby dah.

okayy lah nak sleep. daaaa 

No comments:

Post a Comment